46- in 19-letniku zasegli konopljo

Enemu so zasegli 88 zelenih sadik konoplje, 100 g posušenih rastlinskih delcev in dve elektronski tehtnici, drugemu pa več rastlin konoplje, v notranjosti hiši pa so našli že posušene delce ter še nekatere druge predmete.

Prlekija-on.net, sreda, 30. september 2020 ob 12:38
Zasežena konoplja

Zasežena konoplja

Policisti PP Lenart so včeraj, na podlagi odredbe sodišča, opravili hišno preiskavo pri 46-letnem moškem. Našli in zasegli so 88 zelenih sadik konoplje, 100 g posušenih rastlinskih delcev in dve elektronski tehtnici. Zoper osumljenega bodo podali kazensko ovadbo na ODT v Mariboru.

Konopljo našli tudi policisti PP Slovenska Bistrica

V preteklem tednu so tudi policisti PP Slovenska Bistrica, na podlagi odredbe pristojnega sodišča, opravili hišno preiskavo zaradi suma, da oseba goji prepovedano drogo - konopljo. Pri 19-letnemu moškemu so, na vrtu stanovanjske hiše, zasegli več rastlin konoplje, v notranjosti hiši pa so našli že posušene delce ter še nekatere druge predmete, ki so pomembni za kazenski postopek. Zoper osumljenca bodo podali kazensko ovadbo.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Črna kronika