Na terasi ljutomerske kavarne Metropol v petek pripravljajo edinstven večer

Če si želite preživeti lep in prijeten večer, obdan z odličnimi moškimi vokali zbora Belmura ter pričarati vzdušje Dalmacije, morja ter slovenskih klasik in nekaterih modernih pesmi, potem morate ta petkov večer preživeti v družbi kavarne Metropol. Vstopnine ni.

Prlekija-on.net, četrtek, 1. oktober 2020 ob 20:30
Moški pevski zbor Belmura

Moški pevski zbor Belmura

V petek, 2. oktobra, s pričetkom ob 19.00 uri, na terasi kavarne Metropol v Ljutomeru pripravljajo edinstven večer z moškim pevskim zborom Belmura.

Če si želite preživeti lep in prijeten večer, obdan z odličnimi moškimi vokali zbora Belmura ter pričarati vzdušje Dalmacije, morja ter slovenskih klasik in nekaterih modernih pesmi, potem morate ta petkov večer preživeti v družbi kavarne Metropol.

Med drugim bomo slišali vsem dobro znane pesmi, kot so Cesarica, Vilo moja, Galeb i ja, Ružo moja, Dan ljubezni, Roblek, Na avtocesti, Večja od neba,... Verjetno smo vsi zelo željni dobre glasbe, dobre družbe in vse to ob odlični pijači in prijetnem vzdušju.

VSTOPNINE NI!

Ker je zaradi ukrepov NIJZ dovoljeno zbiranje do 50 ljudi na dogodek ter vodenje evidence prisotnih, se bodo tega dolžni držati. Prosijo za razumevanje. Na dogodku bodo upoštevali vsa NIJZ priporočila, zato vas prosijo, da jih upoštevate in skrbite za svoje zdravje in zdravje drugih.

Vaš kolektiv kavarne Metropol Ljutomer Vas vabi.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno