Maja Keuc gre po gobe

Na videospot No One so pri Radio1 naredili parodijo

Prlekija-on.net, nedelja, 10. april 2011 ob 22:238
Maja Keuc v videospotu

Maja Keuc v videospotu

Včeraj so na TV Slovenija premierno predstavili videospot Maje Keuc, ki nas bo letos zastopala na evroviziji s pesmijo Vanilija oz. angleško verzijo No One. Odzivi na videospot so bili zelo kritični, da je videospot polomija tako iz tehničnega vidika kot sama zgodba, ki nima veze s samim besedilom pesmi. V videospotu, ki je bil posnet v enem dnevu v gozdu pri ljubljanskem živalskem vrtu, z Majo nastopa tudi plesna skupina Maestro.

Kmalu se je na predstavljen videospot pojavila tudi parodija, kako Maja Keuc gre po gobe. Videospot so priredili pri radiu Radio1.

Videospot Maje Keuc - No One si lahko ogledate spodaj, parodijo pa na spletni strani Radio1 tukaj.

Katera različica pa se vam zdi boljša?


TUNČEK ponedeljek, 11. april 2011 ob 11:26

Tista z gobami. To da gre po gobe pa je bilo jasno že na začetki. Škoda puce, ke mo dober glos, da so ji dali peti toko slabo pesen.
S totin nastopon de samo zgübila na popolarnosti. Vuuhuu

pussy ponedeljek, 11. april 2011 ob 11:45

Se 100% strinjam s tvojo izjavo Tunček! To ja Res ma vredi glos, samo pesem pa je mimo pihjena kak vedno.. Mislec Škoda no.. ka bi se vsej 1x potrudili pri izbiri pesmi.

memory ponedeljek, 11. april 2011 ob 13:39

Meni je glos zelo všeč, samo me moti njeno izgovorjanje Angleščine. Žalosten

Dejan ponedeljek, 11. april 2011 ob 18:24

Tota pesen pač neje za jo. Sicer je pa na EMI zmagala s slovensko verzijo pa s koreografijo na odri s plesalci, na Evroviziji pa nede plesalcov pa pela bode v angleščini. Tak ka v bistvi vse spremenijo in na evrovizijo gre nekša drüga pesen, kar se mi zdi totalno brez veze, ka se te sploh izbira pesen.

Pa videospot nima nekše veze, toti kej gre po gobe ma več smisla s ten kej je v videospoti prikozano Hihihi

memory ponedeljek, 11. april 2011 ob 18:34

To je vse resen Dejan, ka naši stalno v meglo brsnejo. Maja ima čudoviti glas, zno kaj če dosegnoti, samo Evrovizija bo njen pokop - bote videli, saj se tam sploh ne gre, kdo bo bolše zapeja, temveč, kera držova je keroj naklonjena. Če si nekomu loni da dobro oceno ( npr: 10 ali 12) pričakuješ, da dobiš od njih letos isto. To pa je absurd, ki nima nobene veze z muziko. Tak pač je, bomo pa videli.!!!! Boga Maja.....

MHA ponedeljek, 11. april 2011 ob 22:05

Sej pa je fsakšo leto iste globaje s toto evrovizijo Hjooj Dol

tina.klemen sobota, 28. maj 2011 ob 21:03

Se opravičüvlen vsen ne, samo mene tota Maja Keuc ide redno na žifce... pa še tota pesen ji nič ne paše, ko pa sen vidla naslof tote teme, pa sen mislila ka de ''končno'' hejala s totoj ''pefskoj'' karjeroj, ker to neje čist nič za jo, tepa ma ona kao neke črnske glos.. pa ja.. Hihihi

tina.klemen sobota, 28. maj 2011 ob 21:06

Sicer pa mi je bojša parodija; http://www.youtube.com/watch?v=RM5nU5QyHcc pa neven zakej.. mislen ka za to, ker se delajo norca z je.. samo oproste me ne.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Slovenija