Hotel Grozd zaprl svoja vrata

Hotel zapira vrata, slaščičarna kmalu odprta

Branko Košti, torek, 19. april 2011 ob 19:079
Hotel Grozd

Hotel Grozd

Po manj kot dveh letih obratovanja, je svoja vrata za goste danes zaprl hotel Grozd (nekdanji hotel aMord) pri Mali Nedelji. Glede na vse težave od samega začetka obratovanja to niti ni posebno presenečenje. Zaprtje hotela ne pomeni posebnega siromašenja turistične ponudbe, saj je bil ves čas bolj ali manj prazen. Osiromašena pa bo preskrba z osnovnimi življenskimi artikli, saj sta hkrati z zaprtjem hotela vrata zaprla tudi samopostrežna trgovina in gostinski objekt, ki sta obratovala v sklopu hotela.

Negotova pa ostaja usoda šolske zobne ambulante in enega oddelka vrtca pri OŠ Mala Nedelja, ki se prav tako nahajata v objektu.

Na področju turistične ponudbe pa se pri Mali Nedelji obeta nova pridobitev. V neposredni bližini zaprtega hotela bo kmalu začela obratovati slaščičarna, kjer se bo mogoče ohladiti s sladoledom, pojesti košček dobre sladice in se odžejati s hladno pijačo. "Biskvitek", kot se bo slaščičarna imenovala, bo verjetno poskusno obratoval že med prvomajskimi prazniki.

oswald torek, 19. april 2011 ob 20:20

In tako se je končala še ena zgodba o POHLEPU Hjooj

zobl torek, 19. april 2011 ob 23:09

ka je mene pita bi mu zapstoj svetuva, ka naj se ne spušča f takše stvari. Hihihi
hotel zidati kak bi rekli "bogu iza leđa", 1km stran pa so bioterme pa hotel Nasmeh

zej edino ka prestrukturirajo toti hotel grozd aka amord v neksi dom za ostarele.

Legionar sreda, 20. april 2011 ob 08:05

Že kda so ga odprli sen na toten portali napisa, ka to nede dugo. Na žalost je resen.

baron_marko sreda, 20. april 2011 ob 11:05

Zaj bi bija hec, če bi izigro državo pa EU sredstva in namesto hotela, ki so mu ga plačali, odprjo dom za ostarele. Sobe so že tak zglejale. Nasmeh

TUNČEK sreda, 20. april 2011 ob 13:24

Ne ven otkot je investitor bija, jas ke sen ot tan blüzik bi že veda, da je povati tan hotel čista bedarija. Toplice mojo svojega s svojo topliško ponüdbo, toti pri Mali nedli pa je nüda samo spaje in hrono, s čin se pa gnešji den v malen kraji hotel nemre obdržati.

Tüdi dum za store de problem, če človik nede doba koncesije, se za privat dume lidje nemajo zadosta penes.

lotmershki21 četrtek, 21. april 2011 ob 20:56

joj lidje drogi, že ko se je povalo se je povalo z namenon, ka de se po petih letih hotel spremenja v dom za ostarele. saj nišče neje tak nor ka de bogi za hrbton pova hotel.

hotel je moga biti s totega razloga, ka se je lehko potegnilo evropska sredstva... samo zaj pa tudi ne ven kak de to šlo dale, ker te je bija pogoj, ka se biznis za kerega si potegna peneze iz eu obdrži vsaj pet let. če se ne obdrži pa se penezi morejo gverati.

zaj pa nede ne hotela pa ne doma za ostarele Hahaha

oswald četrtek, 21. april 2011 ob 21:18

Poleg tote finančne bede de si lehko malogdo dom privoščija.Še obstoječi nedo meli lidi.

TUNČEK četrtek, 21. april 2011 ob 22:20

Ja Oswald moš praf, se je zej že za fsokoin vogelon dum. Potli pa se dogoja, da so v Novi Gorici frej postle za moške in blüzik - v Vrtojbi povajo že novi dum.
Hjooj

MILAN torek, 3. maj 2011 ob 16:52

Mislec fse je povezano s penezi eni jih obročajo na tekši drügi pa na drgačiši način.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Gospodarstvo