Trčila vlak in osebno vozilo. Zaradi zaprte proge, organiziran nadomestni prevoz.

Zaradi spolzkega cestišča in ledu, je vozilo zdrsnilo na tire, v tistem trenutku pa je mimo pripeljal vlak.

Prlekija-on.net, sreda, 27. januar 2021 ob 08:563
Prišlo je do trčenja vozila in vlaka

Prišlo je do trčenja vozila in vlaka

V sredo, 27. januarja, okoli 8. ure, je na relaciji Krapje - Veržej prišlo do prometne nesreče, kjer je vlak trčil v osebno vozilo. Po naših neuradnih informacijah je do trčenja prišlo, ko je voznica pripeljala iz veržejske strani ter pred zapornicami ustavljala, a je zaradi spolzkega cestišča in ledu, vozilo zdrsnilo na tire. V tistem trenutku je mimo pripeljal vlak ter zadel v vozilo. Voznica po naših podatkih v trčenju ni bila poškodovana.

Ta prehod je sicer zavarovan s polzapornicami, ki so bile v času nesreče spuščene.

Prišlo je do trčenja vozila in vlaka

Voznica zaradi bleščanja sonca spregledala vlak


Slovenske železnice so ob tem izdale izredno obvestilo za nadomestni prevoz Ljutomer - Murska Sobota: "Zaradi izrednega dogodka in posledično zaprte proge bo med postajama Ljutomer in Murska Sobota za vlaka št: 2500 (odhod iz Ljutomera ob 8.27) in 2501 (odhod iz Murske Sobote ob 9.45), organiziran nadomestni prevoz. Nadomestni avtobusi bodo na omenjeni relaciji vozili tudi namesto vlaka št: 640 (odhod iz Ljutomer mesta ob 10.27). Zaradi nadomestnih prevozov lahko prihaja do zamud. Potnikom se opravičujemo in zahvaljujemo za razumevanje," so ob tem zapisali.




Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Črna kronika