Policisti ponovno obravnavali ugriz psa

Policiste je oškodovanec obvestil o ugrizu znanega psa na lokalni cesti ob ormoškem jezeru.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 26. april 2021 ob 10:04
Oškodovanec je policiste obvestil o ugrizu znanega psa

Oškodovanec je policiste obvestil o ugrizu znanega psa

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v minulem vikendu obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V petek, 23. aprila, ob 12.00 so bili obveščeni, da je neznanec na območju Podgorcev odvrgel v naravo večjo količino komunalnih odpadkov. Pričeli so z zbiranjem obvestil, ob ugotovitvi kršitelja bodo podali obvestilo drugemu prekrškovnemu organu.

Ob 14.17 je na policijsko postajo občan prinesel najdeno denarnico. Z zbiranjem obvestil so ugotovili lastnika in mu jo vrnili.

Ob 16.37 so bili obveščeni, da na ormoški obvoznici vozilo v okvari ovira promet. Kraj so zavarovali do prihoda delavcev Cestnega podjetja Ptuj, oziroma je ob 17.27 vozilo bilo umaknjeno iz vozišča.

Ob 19.20 so policisti imeli v postopku dve osebi, katerim so bili zaseženi rastlinski delci zeleno-rjave barve s sumom na prepovedano drogo marihuano. Po pridobljeni analizi, zoper obe osebi sledi hitri postopek o prekršku po Zakonu o prometu in proizvodnji s prepovedanimi drogami.

V nedeljo, 25. aprila, ob 15.18 jih je oškodovanec obvestil o ugrizu znanega psa na lokalni cesti ob ormoškem jezeru. Vodnici psa je bil izdan plačilni nalog po ZZŽiv. Obveščena je bila tudi UVHVVR OU Ptuj.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.


Več v Črna kronika