Sobotni rokenrol z »Gunsi« in »Motörheadi«

11. motozbor MK Samorog

Dejan Razlag, nedelja, 22. maj 2011 ob 11:321
Guns'n'Roses real tribute band

Guns'n'Roses real tribute band

11. srečanje MK Samorog v Ljutomeru se je v soboto zaključilo s koncertom skupin 500 m, Guns'n'Roses real tribute in »koroškimi Motörheadi« Rollin' Bastards. Na odru sta tudi tokrat koncert popestrili seksi plesalki, obiskovalci pa so si lahko ogledali tudi ženski striptiz. Tako v petek kot v soboto so popoldan motoristi šli na panoramsko vožnjo, v petek zvečer pa sta na koncertu nastopili skupini Dismissed in Kula Band.

Nekatere fotografije niso primerne za mladostnike.

Roza nedelja, 22. maj 2011 ob 23:15

neokusno in žalostno, sploh za ženske, ki se tako ponižajo....Žalosten
Vse ima svoje meje, punce, ženske - začnite se cenit, s striptizom in popivanjem ne bomo pokazale svobode, ampak le zasužnjenost...
In vprašam se, zakja morajo biti vsi ti motoristični shodi s temi striptizetami, a se motoristi s tem identificirate al kaj? Al je to nujni del, kaj ste s tem povedali o sebi? Škoda no, upam, da bom kdaj videla kako bolj "kulturno" alternativo motorističnega shoda...Mladina se zgleduje po vas...kakšen zgled jim dajete?

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno