V soboto 1. vaške igre v Drakovcih

Obeta se zanimivo doživetje z veliko zabave in smeha

Branko Košti, sreda, 25. maj 2011 ob 21:073

Zanimivo sobotno doživetje z obilo smeha in veselja za staro in mlado, se v soboto, 28. maja, obeta v Drakovcih pri Mali Nedelji. Pri Muzeju kmečkega orodja pri Voršičevih se bodo ob 9. uri pričele 1. vaške igre. Šestčlanske ekipe se bodo pomerile v šaljivih igrah, ki bodo od tekmovalcev zahtevale nekaj moči, spretnosti in iznajdljivosti. Organizatorji, TD Mala Nedelja - Radoslavci, vabijo vse, ki želijo tekmovati, da sestavijo ekipe in se prijavijo za tekmovanje neposredno pred pričetkom iger.

Seveda bo poskrbljeno za jedačo in pijačo pa tudi dobre glasbe ne bo manjkalo. V primeru slabega vremena bo prireditev prestavljena na poznejši termin.

TUNČEK četrtek, 26. maj 2011 ob 08:42

Tote voške igre so neke zanimivega in je dobro, da jih je skos več. Zlo lepo se obnesejo pri Dühi, na kerih sen enkrat bija. To ja

Pepek z brega petek, 27. maj 2011 ob 12:50

Haha Haha Haha
Vremen bode zdržalo... tü sploh nemamo kej debaterati.
Jas sen si že fčera pecikl napumpa, ker mon namen priti v Drakofce poglednot, kej se godi, pa kej dobrega po guti spistiti.
To ja To ja To ja

Dejan petek, 27. maj 2011 ob 13:10

Napoved je glih ne rožnata Mislec

Padavine in nevihte bodo najprej zajele zahodne kraje in se zvečer ter v noči na soboto razširile nad vso Slovenijo. Najvišje dnevne temperature bodo od 24 do 30 stopinj C.
Ponoči in sprva jutri bo oblačno in deževno, zapihal bo severovzhodni veter, na Primorskem burja. Čez dan bo dež postopno ponehal, v vzhodnih krajih šele popoldne. Popoldne se bo od zahoda pričelo jasniti.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno