Denis Katančič predstavlja svojo prvo pesem in videospot »Predaleč«

»Pesem govori o začetku zveze med dvema,« opisuje Denis in pravi, da takoj ko mu jo je avtor Denis Maver poslal pesem, jo je želel imeti zase.

Prlekija-on.net, torek, 6. julij 2021 ob 21:19

Denis Katančič - Predaleč

Denis Katančič je 25-letnik iz Murske Sobote, ki v letu 2021 stopa na svojo samostojno pevsko pot. Monter po poklicu, ki zase pravi, da je večni optimist in vedno dobre volje, pravi, da je 50 % športnik in 50 % glasbenik po duši. Dolga leta je igral nogomet, ki ga je moral nekega usodnega večera zapustiti zaradi nesreče. Takrat je bil prisiljen najti svoj nov hobi in našel se je v petju. Naučil se je igrati klavir in kitaro.

Za melodijo pesmi predaleč je poskrbel Denisov dolgoletni prijatelj in avtor Denis Maver, za besedilo pa je poskrbel Drago Horvat. Za audio produkcijo sta poskrbela Goran in Roman Sarjaš v studiu Art music records. Videospot je posnela ekipa V&K PRODUCTIONS.

Denis Katančič. Foto: Jernej Peklar/Slovenska nota

25-letni Prekmurec prišel do finala Slovenske note


Nekaj kadrov se je posnelo v murskosoboškem Cineplexxu, vroči prizori s svojo punco Majo pa so bili posneti v hiši Lagev v Vučji gomili.

Pesem "Predaleč" je bila sprejeta na festival Slovenska nota, kjer je prišla vse do finala. Finalna oddaja bo septembra.

»Pesem govori o začetku zveze med dvema,« opisuje Denis in pravi, da takoj ko mu jo je avtor Denis Maver poslal pesem, jo je želel imeti zase. Nemudoma je vedel, da jo želi predstaviti na Slovenski noti 2021. S pesmijo želi Denis sporočiti le eno: »Sporočil bi, da so začetki zveze zelo lepi, in da je pomembno, da znaš simpatiji povedati, kaj čutiš

Pesmi lahko prisluhnete v videu.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Glasba in film