Vozniku, ki ni izpolnjeval pogojev za vožnjo, zasegli kmetijski traktor

Pogostejše meritve hitrosti bodo policisti danes opravljali na območju policijske postaje Gornja Radgona.

Prlekija-on.net, torek, 5. oktober 2021 ob 07:23
Zasegli so mu traktor

Zasegli so mu traktor

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali štiri prometne nesreče z materialno škodo, pet kaznivih dejanj, šest kršitev javnega reda in miru, požar v kuhinji stanovanjske hiše, poškodbo vozila na parkirišču ter dva primera povoženja divjadi. Vozniku, ki ni izpolnjeval pogojev za vožnjo, je bil zasežen kmetijski traktor.

S področja kriminalitete so policisti obravnavali tatvine, kaznivo dejanje zatajitve ter zasegli bankovec v vrednosti 100 evrov, za katerega obstaja sum, da je ponarejen.

Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru in petkrat na javnem kraju. Zoper kršitelja, ki se ob intervenciji policistov ni pomiril, je bilo odrejeno pridržanje.

V času med 1. in 10. oktobrom 2021 bo potekala nacionalna preventivna akcija za večjo varnost pešcev. Policisti pešce opozarjajo, da upoštevajo cestnoprometna pravila in uporabljajo prometne površine namenjene hoji pešcev, v nočnem času pa obvezno uporabljajo odsevna telesa za večjo vidnost oziroma svetilko, ki oddaja belo svetlobo.

Pogostejše meritve hitrosti bodo policisti danes opravljali na območju policijske postaje Gornja Radgona.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Črna kronika

Prometna nesreča, foto: PGD Ljutomer

V Stročji vasi trčili osebni vozili

ponedeljek, 10. junij 2024 ob 12:15
Trenutno poteka intervencija

V Stročji vasi prišlo do prometne nesreče

ponedeljek, 10. junij 2024 ob 09:33