Pes se je na javnem kraju gibal brez povodca, lastnik je dobil plačilni nalog

Patrulja je na kraju ugotovila, da je lastnik kršil določila Zakona o zaščiti živali, zaradi česar mu je bil izdan plačilni nalog, prav tako pa bodo na Veterinarsko upravo napisali poročilo.

Prlekija-on.net, torek, 19. oktober 2021 ob 08:17
Policisti so bili obveščeni o gibanju psa na javnem mestu brez povodca

Policisti so bili obveščeni o gibanju psa na javnem mestu brez povodca

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v minulem vikendu obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V petek, 15. oktobra, ob 15.00 so bili na kraju prometne nesreče I. kategorije v naselju Sveti Tomaž, na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila zaradi nepravilnega premika z vozilom trčil v parkiran avtomobil. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

V nedeljo, 17. oktobra, ob 13.28 so bili obveščeni o požaru na osebnem avtomobilu na regionalni cesti v naselju Pavlovci. Na kraju so bili gasilci PGD Ormož. O dogodku bodo obvestili pristojno državno tožilstvo.

Na cesti je zagorelo vozilo

Na cesti zagorelo osebno vozilo


Ob 17.48 so bili obveščeni o gibanju psa na javnem mestu brez povodca na območju Sv. Tomaža. Patrulja je na kraju ugotovila, da je lastnik kršil določila Zakona o zaščiti živali, zaradi česar mu je bil izdan plačilni nalog, prav tako pa bodo na Veterinarsko upravo napisali poročilo.

Ob 19.50 so s strani oškodovanca bili obveščeni o poškodbi vhodnih vrat. Patrulja je na kraju sprejela predlog za pregon kaznivega dejanja Poškodovanja tuje stvari. Na državno tožilstvo bodo napisali kazensko ovadbo.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Črna kronika