V Ljutomer je prispel Christopher Lee

Na festivalu bo prejel nagrado za življenjsko delo

Prlekija-on.net, torek, 26. julij 2011 ob 18:466
Christopher Lee, foto: Vedran Tomšić

Christopher Lee, foto: Vedran Tomšić

Na Grossmannovem festivalu so vse ljubitelje razveselili z novico, da je v Ljutomer prispel sir Christopher Lee, ki  bo na letošnjem Grossmannu prejel nagrado za življenjsko delo.

Njegov obisk na festivalu je posebno presenečenje organizatorjev in darilo za vse obiskovalce.

Sir Christopher Lee je eden najbolj znamenitih in vsestranskih igralcev v zgodovini filma. V svoji dolgoletni karieri si je prislužil naziv igralca z največ posnetimi filmi. Snemal je z največjimi svetovnimi režiserji in se preizkusil v vseh žanrih in produkcijah, od nizkoproračunskih neodvisnih filmov do hollywoodskih megauspešnic, veliko pa je delal tudi za televizijo. Ljubiteljem fantastike je najbolj znan kot Saruman iz trilogije o Gospodarju prstanov, grof Dooku iz druge epizode Vojne zvezd, Drakula iz filmov studia Hammer ter lord Summerisle iz kultnega Wicker Mana. Poleg obvladanja številnih jezikov je tudi odličen pevec, kar je dokazal s številnimi ploščami in s sodelovanjem z najrazličnejšimi glasbeniki.

Na letošnjem Grossmannu se mu bodo poklonili z nagrado za življenjsko delo in mu ob tej svečani priložnosti zaželeli še veliko navdušujočih vlog.

Timotej Pavlin torek, 26. julij 2011 ob 20:06

O moj bog!!! Sir Christopher Lee v Sloveniji! Kakšna čast...Ko bi ga lahko vsaj vidu... pa čeprov sam za sekundo... Ploskač Ploskač Ploskač Ploskač Ploskač Ploskač Ploskač Ploskač Hehe Hehe Hehe To ja To ja To ja To ja Haha Haha Haha Haha

pravični torek, 26. julij 2011 ob 23:44

Ja, pridi v Ljutomer in ga boš videl kaj več, kot samo sekundo.

Seveda bi lahko v gornjem prispevku bilo kaj več zapisanega, kje in kdaj se bo gibal.

Takšna stvar se lahko dobro ponuca, ker bi zaradi njega verjetno veliko ljudi prišlo sem, če bi le vedeli, da je tukaj.

MILAN sreda, 27. julij 2011 ob 06:29

To ja čestitke Liju in organizatorjem To ja To ja To ja

TUNČEK sreda, 27. julij 2011 ob 08:49

Pa še naj gdo reče, ke je Lotmerk ne središče sveto !
Christopher, naj se ti fsi priklunijo, jas se nažalost nemren ke sen pač v Gorici. Da bi te vida v živo, bi mi srce začelo klopotati kak zmešano. Ploskač Ploskač Ploskač
To ja To ja To ja

Dejan sreda, 27. julij 2011 ob 09:19

Nastanjeni je v Jeruzalemi, v Lotmerki bode v soboto na podelitvi nagrad, v petek na Glovnen trgi pa mogoče že gda pret.

MILAN sreda, 27. julij 2011 ob 09:20

Tiho mene zanima ali je prišla Kresalova glejat Lija ka bi ga pitala če so naši politiki zadosti dobri za Drakula mislin jegovo pedašijo

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Glasba in film