Z zaključnim turnirjem se je zaključila 17. sezona poletne lige v odbojki na mivki

Po napetem in zelo zanimivem turnirju je drugo leto zapored slavila ekipa Boomefekt, ki je v finalu po napeti tekmi premagala ekipo OK Ljutomer.

Prlekija-on.net, petek, 8. julij 2022 ob 14:33
Zaključni turnir

Zaključni turnir

V soboto, 2. julija 2022, so na zaključnem in finalnem turnirju uspešno zaključili letošnjo 17. sezono poletne lige v odbojki na mivki. Oba turnirja sta potekala v organizaciji ekipe ŠRD Kostanjevica, ki je to nalogo opravila z odliko.

Ob 9. uri so začeli z zaključnim turnirjem, na katerem je sodelovalo 6 ekip. Vse ekipe so prikazale odlično igro in veliko odbojkarskega znanja. Na koncu je slavila ekipa Križevci II, na drugem mestu pa ji je sledila ekipa ŠRD Kostanjevica. Obe ekipi sta se tako uvrstili tudi v finalni turnir.

Končne uvrstitve zaključnega turnirja:

1. Mesto: Križevci II
2. Mesto: ŠRD Kostanjevica
3. Mesto: ŠD Stari hrast
4. Mesto: MRD Krapje
5 - 6. Mesto: ŠD Mala Nedelja in Sobočane

Finalni turnir na katerem je sodelovalo 8 ekip so pričeli ob 17. uri in je trajal še dolgo v noč. Na turnir se je uvrstilo 6 ekip direktno iz skupinskega dela, ter prvo in drugouvrščena ekipa zaključnega turnirja. Po napetem in zelo zanimivem turnirju je drugo leto zapored slavila ekipa Boomefekt, ki je v finalu po napeti tekmi premagala ekipo OK Ljutomer.

Končne uvrstitve finalnega turnirja:

1. Mesto: Boomefekt
2. Mesto: OK Ljutomer
3. Mesto: Lampiščak Šic Bar
4. Mesto: ŠRD Kostanjevica
5 - 6. Mesto: HKŠ in Križevci I
7 - 8. Mesto: Križevci II in Mladi upi

Vsi rezultati skupinskega dela so na voljo na spletni strani.




Več v Šport