Inkluzivni počitniški teden društva Rast Ljutomer

Udeležence so od ponedeljka do četrtka, v popoldanskem času popeljali na ljutomerski bazen, na ribolov na ribnike na Moti in v doživljajski park v Križevcih. Zadnji dan pa so zaključili pri OŠ Cvetka Golarja Ljutomer, kjer so si zakurili ogenj.

Prlekija-on.net, nedelja, 17. julij 2022 ob 17:17
Inkluzivni počitniški teden društva Rast Ljutomer

Inkluzivni počitniški teden društva Rast Ljutomer

Prvi teden v juliju je v organizaciji društva Rast Ljutomer, potekal počitniški tabor za otroke, mladostnike in mlade odrasle. Zbrala se je pestra druščina udeležencev vseh starosti, od 4. do 27. let.

Udeležence smo od ponedeljka do četrtka, v popoldanskem času popeljali na ljutomerski bazen, na ribolov na ribnike na Moti in v doživljajski park v Križevcih. Zadnji dan smo zaključili pri OŠ Cvetka Golarja Ljutomer, kjer smo si zakurili ogenj, pajali kruh in uživali ob slastnih picah, ki nam jih je velikodušno podarila restavracija Mitra. Vse dejavnosti so spremljale ustvarjalne delavnice, športne in družabne igre.

Tabor je bil za člane društva RAST Ljutomer brezplačen, udeleženci pa so bili deležni vsakodnevne malice, pijače (donacija Radenska d. o. o), prevoza na lokacije, kap in majic društva Rast Ljutomer.

Največja zahvala velja spremljevalcem. Zbralo se je kar 20 prostovoljcev, ki so našim otrokom popestrili počitniški teden, jih spremljali in poskrbeli za nepozabno doživetje.

Hvaležni in ponosni, da nam je letos uspelo, smo zaključili z mislijo, da naslednje leto tabor ponovimo.

Predsednica društva Rast Ljutomer,
Marija Kašić




Več v Kultura in izobraževanje