Razkrivamo dvodnevni program Martinovanja v Ljutomeru

Poleg bogatega spremljevalnega programa (krst mošta, Martinova tržnica, Martinova jüžina, pospravljanje klopotca, kuhanje kisle žüpe) bodo v glasbenem programu nastopili skupina Gadi, Ansambel Štrk in Grupa Vigor.

Prlekija-on.net, petek, 30. september 2022 ob 19:13
Martinovanje v Ljutomeru

Martinovanje v Ljutomeru

Po dveh letih se na Glavni trg ponovno vrača prireditev Martinovanje v Ljutomeru. Podjetje ŠIC d.o.o. bo skupaj z Občino Ljutomer pripravilo bogat dvodnevni program.

V petek, 11. novembra 2022, se bo na osrednjem trgu prleške prestolnice od 9. ure naprej odvijala Martinova tržnica, organiziran bo krst mošta, obiskovalci se bodo lahko okrepčali z Martinovo jüžino in poskušali letošnji mošt oz. mlado vino, sneli bodo klopotec, ki je Glavni trg v Ljutomeru krasil od začetka avgusta, ekipe pa se bodo pomerile tudi v kuhanju kisle žüpe.

Od 20. ure naprej bodo za zabavo skrbeli fantje iz skupine Gadi (prost vstop v šotor).

V soboto, 12. novembra 2022, bo večerna zabava v šotoru (vstopnina). Obiskovalce bo najprej ogrel Ansambel Štrk, v nadaljevanju večera pa se bodo obiskovalci zabavali še s priljubljeno hrvaško zasedbo Grupo Vigor. Vstopnice za sobotno praznovanje praznika sv. Martina bodo od ponedeljka, 3. oktobra 2022, na voljo v Šic bar caffeju v dvorani ŠIC Ljutomer ter v Car wash caffeju ob sodobni avtopralnici v Ljutomeru po le 5 evrov. Cena velja do 31. oktobra 2022, število vstopnic pa je omenjeno.

Nekaj vstopnic bomo podelili tudi mi našim zvestim bralcem. Spremljajte nas.

Martinovanje v Ljutomeru

Podarjamo vstopnice za Martinov koncert v Ljutomeru , ki bo 12.11.2022 na Glavnem trgu, nastopila bosta Ansambel...

Objavil/a Prlekija-on.net dne Nedelja, 02. oktober 2022



Več v Družabno