Polfinalist Mister Slovenije tudi Patrick iz Ljutomera

22-letni Patrick se je uvrstil v polfinalni izbor, posnel je kratki video za podjetje Avto Aktiv in se udeležil kar nekaj dogodkov tega lepotnega tekmovanja.

Prlekija-on.net, sobota, 1. oktober 2022 ob 16:02
Patrick se je uvrstil v polfinalni izbor

Patrick se je uvrstil v polfinalni izbor

Mister Slovenije je edino moško lepotno tekmovanje v Sloveniji, ki poteka na nacionalni ravni. Mister Slovenije je mladenič, ki ni le lepega videza temveč pooseblja samozavestnega, prijetnega in bistrega fanta z zdravim življenjskim slogom. Na to tekmovanje se je prijavil tudi 22-letni Patrick Jerebič iz občine Ljutomer. Uvrstil se je v polfinalni izbor, posnel je kratki video za podjetje Avto Aktiv in se udeležil kar nekaj dogodkov tega lepotnega tekmovanja.

Mister Slovenije 2022 je v letošnji sezoni postregel z odličnim naborom tekmovalcev. Na Clubu Golf na Smledniku so se slovenski lepotci borili za vstopnice v finale. Tekmovalci so navdušili s svojim videzom, šarmom in odličnim koreografskim nastopom. Simpatični mladeniči so se predstavili v dveh izhodih, po odzivih prisotnih, pa so se odlično odrezali prav vsi. Na odru so se predstavili v oblačilih za prosti čas. Pripravili so jim simpatična vprašanja s katerimi so preverili njihovo iznajdljivost in jih pobliže spoznali. Patrick se ni uvrstil v finale, česar poleg zveze in službe ne obžaluje, je pač ena življenjska izkušnja več.

Patrick Jerebič




Več v Družabno