Voznik v Ormožu pod vplivom alkohola trčil v peško ter odpeljal

Po dejanju je odpeljal s kraja, ne da bi oškodovanki nudil podatke. Voznik je bil nato izsleden, ugotovljeno je bilo, da je vozil pod vplivom alkohola, alkotest je pokazal 0,42 mg/l alkohola v izdihanem zraku.

Prlekija-on.net, torek, 8. november 2022 ob 12:19
Nesreča se je zgodila v Ormožu

Nesreča se je zgodila v Ormožu

Policisti Policijske postaje Ormož so v ponedeljek, 7. novembra, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 15.00 je patrulja ustavila voznico osebnega avtomobila, katera je v cestnem prometu vozila vozilo, po poteku veljavnosti registracije. Na kraju sta bili odvzeti registrski tablici vozila in izdan plačilni nalog zaradi prekrška po Zakonu o motornih vozilih.

Ob 17.42 so v naselju Ormož kontrolirali voznika osebnega avtomobila, pri tem je bilo ugotovljeno, da je vozil pod vplivom alkohola, alkotest je pokazal 0,35 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Prepovedana mu je bila nadaljnja vožnja in začasno odvzeto vozniško dovoljenje, zaradi kršitev določil Zakona o pravilih cestnega prometa je bil izdan plačilni nalog.

Ob 17.50 so bili obveščeni o prometni nesreči II. kategorije s pobegom v naselju Ormož. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila na prehodu za pešce oplazil peško, katera je zaradi tega padla. Po dejanju je odpeljal s kraja, ne da bi oškodovanki nudil podatke. Voznik je bil izsleden, ugotovljeno je bilo, da je vozil pod vplivom alkohola, alkotest je pokazal 0,42 mg/l alkohola v izdihanem zraku, prepovedana mu je bila nadaljnja vožnja in začasno odvzeto vozniško dovoljenje, zaradi kršitev določil Zakona o pravilih cestnega prometa je bil izdan plačilni nalog.




Več v Črna kronika