Ste pozabili denar na bankomatu? Policija poziva, da se oglasite pri njih.

Ormoški policisti so v sredo sredi dneva obravnavali tudi voznika neregistriranega mopeda, ki je vozil brez čelade in krepko pod vplivom alkohola...

Prlekija-on.net, četrtek, 12. januar 2023 ob 09:14
Bankovci so bili najdeni na bankomatu na območju mesta Ormož

Bankovci so bili najdeni na bankomatu na območju mesta Ormož

Policisti Policijske postaje Ormož so v sredo, 11. januarja, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 14.20 so na enoti proti zapisniku sprejeli bankovce, ki so bili najdeni na bankomatu na območju mesta Ormož. Lastnika pozivajo, da se oglasi na Policijski postaji Ormož.

Ob 16.00 uri so zoper voznika neregistriranega mopeda odredili pridržanje do streznitve. Ugotovljeno je bilo, da je vozil pod vplivom alkohola, alkotest je pokazal 1,01 mg/l alkohola v izdihanem zraku, prav tako je bilo ugotovljeno, da je vozil moped brez ustrezne varnostne čelade, vozniku je zaradi kršitev bil izdan plačilni nalog.

Ob 18.00 so bili na kraju prometne nesreče I. kategorije s pobegom na parkirišču pred Osnovno šolo Kog. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani voznik zaradi nepravilnega premika z vozilom trčil v pravilno parkiran osebni avtomobil in ga poškodoval. Opravljen je bil ogled kraja in napisan uradni zaznamek.




Več v Črna kronika

Policija

Ljutomerski policisti obravnavali tatvino

ponedeljek, 13. maj 2024 ob 07:21