Ormoški policisti med vikendom obravnavali veliko tatvino

Policisti so opravili ogled kraja kaznivega dejanja ter zbrali obvestila, o ugotovitvah pa bodo obvestili pristojno okrožno državno tožilstvo.

Prlekija-on.net, torek, 11. april 2023 ob 17:48
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v minulem podaljšanem vikendu obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V petek, 7. aprila, ob 20.45 so policisti imeli v postopku tujca, za katerega je bilo ugotovljeno, da mu je poteklo dovoljenje za začasno prebivanje, katerega ni vrnil pristojnemu organu. Proti potrdilu mu je bilo dovoljenje odvzeto ter izdan plačilni nalog.

Ob 21.05 so policisti bili obveščeni o prometi nesreči, v kateri je bil samoudeležen voznik motorja. V prometni nesreči je voznik utrpel lahke telesne poškodbe. Zoper voznika je bil uveden postopek o prekršku.

V nedeljo, 9. aprila, ob 14.15 so policisti obravnavali kaznivo dejanje Velike tatvine. Policisti so opravili ogled kraja kaznivega dejanja ter zbrali obvestila, o ugotovitvah pa bodo obvestili pristojno okrožno državno tožilstvo.

V ponedeljek, 10. aprila, ob 23.28 je bil v naselju Mihovci pri Veliki Nedelji zaustavljen voznik osebnega avtomobila, ki je vozil v cestnem prometu pod vplivom alkohola, saj je imel 0.34 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Proti potrdilu mu je bilo začasno odvzeto vozniško dovoljenje in izdan plačilni nalog.




Več v Črna kronika