Pri Svetem Tomažu odprli lokalno trgovinico in počitniško hišo »Pri stari mami«

Obe pridobitvi pomenita izjemno dodano vrednost za občino in širšo okolico.

Ivan Trunk, torek, 18. april 2023 ob 17:48
Odprtje lokalne trgovinice »Pri stari mami«

Odprtje lokalne trgovinice »Pri stari mami«

Pri Svetem Tomažu je minulo soboto, 15. aprila, potekala otvoritev lokalne trgovinice »Pri stari mami« ter nove nastanitve, podjetnice Andreje Fridman Vidovič. Obe pridobitvi pomenita izjemno dodano vrednost za občino in širšo okolico. V trgovinici lahko najdete izdelke in pridelke lokalnih ponudnikov (domače testenine, keksi, med, bučnice, bučna olja, šampanjec, čaji, nakit, trakovi, leseni metuljčki, lončeni izdelki, kuhinjski tekstil, otroška oblačila, domača mila, toaletne torbice, knjige domačih pisateljev, voščilnice itd.), kar je bistvenega pomena, saj gre za zelo dobro zgodbo povezovanja in sodelovanja. Trgovinica se nahaja v samem centru Svetega Tomaža na naslovu Sveti Tomaž 36.

Prav tako je z odprtjem trgovinice zaživela tudi počitniška hiša. Gre za obnovo starejše butane hiše, kjer je nekoč prebivala "babica" gospe Andreje, ki so jo klicali stara mama. Zato tudi takšno poimenovanje »Pri stari mami«.

Na sami otvoritvi je nekaj besed spregovorila gostiteljica, ki je vse prisotne lepo pozdravila. Želi si, da bi njena zgodba zaživela. Spregovoril je tudi župan občine Sveti Tomaž, Mirko Cvetko in povedal, da je lokalna skupnost izjemno vesela nove pridobitve ter gospe Andreji zaželel vse dobro.

Trgovinica bo odprta vse dni v tednu in sicer od ponedeljka do četrtka 9.00-13.00, v petek 14.00-18.00, v soboto 9.00-13.00 in nedeljo 8.00-12.00.

Več lahko najdete na spletni strani pristarimami.si in Facebooku Pri stari mami.




Več v Gospodarstvo