Voznik pod vplivom alkohola zapeljal s cestišča in se večkrat prevrnil

Voznik je zaradi neprilagojene hitrosti, v levem ovinku zapeljal na desno bankino in nato v obcestni jarek, kjer se je osebni avtomobil večkrat prevrnil.

Prlekija-on.net, sobota, 24. junij 2023 ob 07:56
Prometna nesreča

Prometna nesreča

Pretekli petek so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali šest prometnih nesreč, v katerih se je ena oseba lahko telesno poškodovala, štiri kazniva dejanja, šest kršitev javnega reda in miru, požar, pet primerov povoženja divjadi in štiri poškodbe vozil na parkirnih prostorih.

Ob 3.00 so bili obveščeni, da se je v ostrem ovinku pri pokopališču Nemčavci osebni avtomobil prevrnil na streho. Na kraj so bili poslani policisti, ki so ugotovili, da je voznik zaradi neprilagojene hitrosti, v levem ovinku zapeljal na desno bankino in nato v obcestni jarek, kjer se je osebni avtomobil večkrat prevrnil. Pri prevračanju se je voznik lahko telesno poškodoval. Nastalo je za okoli 10.000 EVR škode. Preizkus alkoholizarnosti je pokazal, da je voznik vozil pod vplivom alkohola.

Na področju kriminalitete so obravnavali neomogočanje stika z otrokom, povzročitev lahke telesne poškodbe, zlorabo negotovinskega plačilnega sredstva in tatvino goriva na bencinskem servisu.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih in štirikrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Izven naselja Beltinci je iz neznanega vzroka zagorelo na strnišču. Požar so pogasili gasilci.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Murska Sobota.




Več v Črna kronika

Prometna nesreča, foto: PGD Ljutomer

V trčenju sta se poškodovali dve osebi

ponedeljek, 29. april 2024 ob 09:45
Policija

Vozniku zasegli moped

ponedeljek, 29. april 2024 ob 08:26