Zaradi prometne nesreče popolna zapora avtoceste, ena oseba huje poškodovana

Po prvih informacijah je prišlo do trčenja med voznikom avtodoma in tovornega vozila, pri čemer naj bi se dve osebi poškodovali.

Prlekija-on.net, četrtek, 29. junij 2023 ob 12:44
Na avtocesti je prišlo do prometne nesreče

Na avtocesti je prišlo do prometne nesreče

Iz PU Maribor sporočajo, da je na avtocesti A1, v smeri proti Avstriji, ob izvozu Maribor - center, prišlo do prometne nesreče. Po prvih informacijah je prišlo do trčenja med voznikom avtodoma in tovornega vozila, pri čemer naj bi se dve osebi poškodovali. Pozneje so sporočili, da sta se v nesreči poškodovali dve osebi - voznik avtodoma lažje in njegova sopotnica težje, vendar po zadnjih informacijah njeno življenje ni ogroženo.

Avtocesta je v smeri proti Avstriji na tem delu v celoti zaprta. Zaprta je mariborska vzhodna obvoznica zaradi prometne nesreče med izvozom in uvozom Maribor center proti Dragučovi, Šentilju. Priporočajo obvoz: izvoz Maribor jug, Slivnica - Hoče - Maribor - krožišče Pesnica. Nastal je zastoj.

Mariborski policisti opozarjajo, da se turistična sezona odraža tudi na cestah - voznike pozivajo k večji strpnosti in previdnosti na cestah.

Prometna nesreča

V nesreči sta se poškodovali dve osebi, sopotnica huje


Popolna zapora
Cesta je popolnoma zaprta, vir: Prometno-informacijski center

Zaprta je mariborska vzhodna obvoznica zaradi prometne nesreče med izvozom in uvozom Maribor center proti Dragučovi, Šentilju.

Objavil/a Promet.si dne Četrtek, 29. junij 2023



Več v Črna kronika