Obravnavanih več tatvin, goljufija in zloraba negotovinskega plačilnega sredstva

Prijetih je bilo tudi 11 tujcev, kateri so na nedovoljen način vstopili v Slovenijo. Po končanem postopku bodo odpeljani v azilni dom v Ljubljani.

Prlekija-on.net, četrtek, 13. julij 2023 ob 08:04
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali več prometnih nesreč z materialno škodo, pet kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru, požar na kmetijskem stroju, tri primere povoženja divjadi ter ugriz psa.

Na področju kriminalitete je bilo obravnavanih več tatvin, goljufija in zloraba negotovinskega plačilnega sredstva.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnem kraju in dvakrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Na območju PP Lendava je bilo prijetih 11 tujcev, kateri so na nedovoljen način vstopili v Slovenijo. Po končanem postopku bodo odpeljani v azilni dom v Ljubljani.

Okrog 4.00 ure se je nad našimi kraji razbesnelo neurje z močnim vetrom in dežjem. Odkritih je bilo več streh na stanovanjskih in poslovnih objektih, podrta so drevesa, poškodovana je infrastruktura, ceste so na določenih odsekih slabo prevozne. Udeležence v prometu pozivajo na posebno previdnost in strpnost.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes na pomurski avtocesti.




Več v Črna kronika