Zagorela stanovanjska hiša z gospodarskim poslopjem

V požaru so zgorela tudi tri osebna vozila, dve osebi sta se opekli.

Prlekija-on.net, sreda, 16. avgust 2023 ob 08:05

Žal nesreča nikoli ne počiva. Na gašenju-intervenciji v Ivancih, kjer je ogenj povsem uničil celotno gospodarsko in tudi...

Objavil/a Pgd Tešanovci dne Torek, 15. avgust 2023

Poža

Policisti na območju PU Murska Sobota so v preteklem dnevu obravnavali štiri prometne nesreče, štiri kazniva dejanja, štiri kršitve javnega reda in miru, poškodbo vozila na parkirišču ter dva primera povoženja divjadi. Obravnavana sta bila še dva požara in sicer je popoldne zagorel travnik, v večernih urah pa stanovanjska hiša z gospodarskim poslopjem. Policisti opravljajo ogled kraja. V požaru so zgorela tri osebna vozila. Požar so pogasili gasilci PGD Ivanci, Tešanovci, Filovci, Bogojina, Moravske Toplice in Mlajtinci. V požaru sta se dve osebi opekli. Zanju so poskrbeli reševalci PHE Murska Sobota. Gasilci PGD Ivanci so ostali na gasilski straži.

Vozniku, ki ni izpolnjeval pogojev za vožnjo, je bil zasežen osebni avtomobil.

V prometni nesreči v Dobrovniku je zaradi vožnje preblizu desnemu robu in vožnje pod vplivom alkohola padel kolesar, kateri se je lažje poškodoval.

Na območju Murske Sobote so bili obravnavani štirje vlomi.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnem prostoru in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah pomirili.

Meritve hitrosti bodo danes pogostejše na območju policijske postaje Murska Sobota.




Več v Črna kronika