Neznani storilec na begu, policija naproša za pomoč

Neznani storilec je danes zjutraj s kombiniranim vozilom iz Madžarske v Slovenijo prepeljal 13 tujcev, državljanov Turčije. Ko so policisti vozilo poskušali zaustaviti, je neznani voznik zaustavil na obvoznici mimo Lendave, sam pa peš zbežal v smeri Lendave oziroma nazaj v smeri naselja Pince.

Prlekija-on.net, sreda, 11. oktober 2023 ob 12:25
Policija

Policija

Policisti PU Murska Sobota na območju Lendave obravnavajo kaznivo dejanje prepovedano prehajanje meje ali ozemlja države, katerega je osumljen neznani storilec, ki je danes zjutraj okrog 6. ure, s kombiniranim vozilom znamke Ford Transit, madžarskih reg. številk, rdeče barve, iz R Madžarske v R Slovenijo prepeljal 13 tujcev, državljanov Turčije, ki ne izpolnjujejo pogojev za vstop v R Slovenijo. Po tem, ko so policisti navedeno vozilo poskušali zaustaviti, je neznani voznik kombinirano vozilo zaustavil na obvoznici mimo Lendave, sam pa peš zbežal v smeri Lendave oziroma nazaj v smeri naselja Pince.

Občane naprošajo, da na telefonsko številko 113 sporočijo informacije, v kolikor bi na navedenem območju zaznali osebo. Neznani storilec je suhe postave, srednje rasti, z brado, brez las in z očali. Med potjo je odvrgel vrhnja oblačila.




Več v Črna kronika