Oseba pri pokrivanju nadstreška padla na betonska tla

Pri ogledu je bilo ugotovljeno, da se je oseba poškodovala pri pokrivanju nadstreška in sicer je padla z nadstreška na betonska tla.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 30. oktober 2023 ob 15:24
Oseba se je poškodovala

Oseba se je poškodovala

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v minulem vikendu obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V petek, 27. oktobra, ob 21.42 so v naselju Obrež obravnavali prometno nesrečo z udeležbo divjadi. Opravljen je bil ogled ter izdano obvestilo o odstopu.

Ob 23.40 so v naselju Velika Nedelja imeli v postopku voznika osebnega avtomobila, kateri je vozil pod vplivom alkohola. Vozniku je bila prepovedana nadaljnja vožnja ter izdan plačilni nalog.

V soboto, 28. oktobra, ob 01.18 so v naselju Velika Nedelja imeli v postopku voznika osebnega avtomobila, kateri je vozil pod vplivom alkohola. Vozniku je bila prepovedana nadaljnja vožnja ter izdan plačilni nalog.

Ob 07.30 so v naselju Rucmanci obravnavali prometno nesrečo z udeležbo divjadi. Opravljen je bil ogled ter izdano obvestilo o odstopu.

Posredoval je helikopter

V Prlekiji posredoval helikopter


Ob 12.38 so na glavni cesti izven naselja Pušenci obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo. Ugotovljeno je bilo, da je voznica osebnega avtomobila, zaradi neprilagojene hitrosti, izgubila oblast nad vozilom ter zapeljala v obcestni jarek. Opravljen je bil ogled kraja prometne nesreče ter voznici izdan plačilni nalog.

Ob 14.44 so bili obveščeni o prometni nesreči s pobegom v naselju Sv. Tomaž. Ugotovljeno je bilo, da je voznik osebnega avtomobila, zaradi nepravilnega premika z vozilom, trčil v pravilno parkiran osebni avto ter s kraja odpeljal ne da bi nudil podatke. Z zbiranjem obvestil je bil povzročitelj izsleden ter bo zoper njega izveden ustrezen ukrep.

Ob 16.10 so bili obveščeni o nesreči pri delu. Pri ogledu je bilo ugotovljeno, da se je oseba poškodovala pri pokrivanju nadstreška in sicer je padla z nadstreška na betonska tla. Tuja krivda je bila izključena. Napisano bo poročilo na Okrožno državno tožilstvo.

V nedeljo, 29. oktobra, ob 15.16 so bili obveščeni o kršitvi javnega reda v večstanovanjskem objektu. Kršitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog, zaradi nespoštovanja določb ZJRM-1.




Več v Črna kronika