Radenčani zmagali v 4. krogu 2. slovenske odbojkarske lige

Fantje so proti OK Merkur Maribor II pokazali odlično igro in vrhunske poteze ter zasluženo slavili. Trenutno zasedajo drugo mesto na lestvici.

Prlekija-on.net, nedelja, 5. november 2023 ob 14:48
OK Radenci

OK Radenci

V petek, 3. novembra, je v športni dvorani pri Srednji šoli za gostinstvo in turizem v Radencih potekala tekma med ekipama OK Radenci in OK Merkur Maribor II v 4. krogu 2. slovenske odbojkarske lige. Ekip sta dobro pripravljeni, saj imata obe željo, da se prebijeta v 1. odbojkarsko ligo, zato je bila tekma zelo borbena in zanimiva, na koncu so slavili domači, ki so premagali gostujočo ekipo s 3:1.

Fantje so pokazali odlično igro in vrhunske poteze ter zasluženo slavili. Trenutno zasedajo drugo mesto na lestvici.

OK Radenci - OK Merkur Maribor II 3:1 (25:15, 25:18, 19:25, 25:12).

Točke:
Jure Neudauer 23t
Marič Nik 20t
Puconja Klemen 13t
Horvat Vid 7t
Javornik Bojan Jan 4t
Založnik Teo 1t
Kavnik Andraž 1t
Horvat Anej 1t
Domanjko Luka 1t;

Trenutno je v Odbojkarskem klubu Radenci registriranih v tekmovalnem sistemu pod okriljem panožne zveze OZS okrog 100 članov in sicer v naslednjih kategorijah: Mala odbojka deklice, Mala odbojka dečki, Starejše deklice (2 ekipi), Starejši dečki, Kadetinje, Mladinci (1.liga), Člani 2.DOL in Pokal Slovenije.

Še vedno iščejo generalnega sponzorja za dolgoročno stabilnost kluba, saj rastejo iz leta v leto in dosegajo odlične rezultate. Podpira jih občina Radenci, Radenska, manjši lokalni sponzorji in lokalna skupnost, za kar se vsem iskreno zahvaljujejo.

"Naslednje leto bomo praznovali 50 let odbojkarskega kluba Radenci, nekje v mesecu aprilu ali maju. Odbojkarski klub Radenci je eden od najuspešnejših klubov v igranju odbojke v celotni Prlekiji, zato je za vse Prleke, ki so ljubitelji odbojke, da ga podpremo in v velikem številu pridejo na tekmo in navijajo za njih, lahko jim tudi pomagate na kak način. Iskrena hvala vsem, ki na kakršenkoli način pomagate in podpirate naš klub. Vabljeni na vse naše uradne tekme navijat za naša dekleta in fante," pravijo v klubu.

Foto: Ivan Trunk




Več v Šport