Predstavo Božična noč bodo ob Ivanovem izviru uprizorili že 24. sezono

Predstava Božična noč bo uprizorjena na Sveti večer, v nedeljo, 24. decembra 2023, ob 19. uri in v soboto, 6. januarja 2024, ob 18. uri.

Prlekija-on.net, torek, 12. december 2023 ob 16:33
Predstava Božična noč

Predstava Božična noč

Predstava Božična noč je kvaliteten kulturno-verski dogodek po svetopisemskem izročilu Kristusovega rojstva, kateremu ustvarjalci sledijo z veliko natančnostjo. Poleg igralsko-govornega dela je v predstavo vključeno veliko odličnega petja, tako celotnega cerkvenega pevskega zbora razkriške župnije kot tudi vseh glavnih igralcev: Jožefa, Marije in drugih, ki del svojih vlog odpojejo.

Predstava poteka v čudovitem naravnem ambientu ob Ivanovem izviru. V organizaciji Turistično narodopisnega društva Razkrižje bodo predstavo uprizorili že 24. sezono. Za ogled predstave ne zaračunavajo vstopnine, veseli pa bodo prostovoljnega prispevka za kritje stroškov predstave.

Predstava Božična noč, pri Ivanovem izviru na Razkrižju bo uprizorjena na Sveti večer, v nedeljo, 24. decembra 2023, ob 19. uri. Takoj po predstavi bo v bližnji romarski cerkvi Svetega Janeza Nepomuka polnočnica. Ponovitev bo v soboto, 6. januarja 2024, ob 18. uri.

Ustvarjalci predstave Božična noč, vam želijo miren božič in vse dobro v letu 2024!




Več v Kultura in izobraževanje