Bioterme Mala Nedelja prejemnik najvišjega priznanja Pomurske turistične zveze za leto 2023

Najvišje priznanje, kipec štorklje, so prejele Bioterme Mala Nedelja, na kar so zelo ponosni.

Prlekija-on.net, sreda, 27. marec 2024 ob 09:44
Bioterme prejele kipec štorklje

Bioterme prejele kipec štorklje

V torek je Pomurska turistična zveza v sklopu 27. srečanja turističnih delavcev Pomurja, v Kulturnem domu Ljutomer, podelila priznanja vsem, ki si prizadevajo, da se gostje v naši regiji počutijo dobrodošli in imajo na voljo kvalitetne usluge. Iz občine Ljutomer je bilo kar nekaj prejemnikov, ki skrbijo za promocijo turizma in si prizadevajo, da naše kraje spozna čim več gostov tako iz Slovenije kot tujine in da se tukaj počutijo kot doma.

Najvišje priznanje, kipec štorklje, so prejele Bioterme Mala Nedelja, na kar so zelo ponosni. "Prejet kipec je za nas priznanje, da delamo v dobri smeri in motivacija, ki nam daje moč za bodoče izzive," pravijo.

Vsem, ki so prepoznali njihov trud in prizadevno delo na področju turizma, se iskreno zahvaljujejo. Zahvala gre tudi zaposlenim, s katerimi zgodbo Bioterm pišejo skupaj.

Vsem ostalim prejemnikom priznanj iskreno čestitajo in se obenem zahvaljujejo za sodelovanje.

Pisna priznanja PTZ so med drugim prejeli: Jože Črnec (TD Pütar Stročja vas), Jožica Berden (TKD Babinci), Jože Pozderec - Tinekov brod na Muri (Občina Ljutomer), Rajko Halabarec (TD Stara Cesta) in Franc Jureš (TKD Babinci). Ob jubileju je posebno priznanje prejelo Turistično društvo Ljutomer.

Leta 1958 so v Moravcih v Slovenskih goricah namesto na nafto naleteli na toplo vodo. Petnajst let pozneje so na tem območju zgradili dva manjša bazena in sanitarije. Leta 2002 je kopališče kupilo domače gradbeno podjetje Segrap in takrat se je pričel razvoj Bioterm. Po dveh letih od prevzema prvotnega kopališča so zgradili nov kompleks zunanjih bazenov, leta 2006 pa so uredili tudi pokrite bazene in restavracijo. Leta 2010 je ob kopališču zrastel še 4-zvezdični hotel s 130 posteljami, nadaljevali so z investicijo postajališča za avtodome, ki so ga zaključili leta 2015, kompleks pa je danes obogaten tudi z zadnjo investicijo v namestitev, to je naselje glampinških hišic in šotorov z lastnim manjšim biološkim bazenom.

Bioterme pri Mali Nedelji so danes turistični biser na naši destinaciji, saj izpolnjujejo vse kriterije, ki zadovoljujejo potrebe večine prezaposlenih ljudi, ki načrtujejo oddih: lega, ki je odmaknjena od velikih mest in stresa, neokrnjena narava ter veliko zasebnosti v turističnem kompleksu. Bioterme so tako idealna izbira za preživljanje prostega časa z družino, za romantični oddih v dvoje, za avanturistični oddih s prijatelji ter za razvajanje telesa in duha daleč stran od mestnih središč in vrveža.




Več v Gospodarstvo