Voznik traktorja zaradi neupoštevanja prednosti pri zavijanju trčil v kolesarja

Javni red in mir je bil kršen v zasebnem prostoru v Lokavcih. Kršiteljica se je ob intervenciji policistov pomirila in s kršitvijo prenehala.

Prlekija-on.net, četrtek, 28. marec 2024 ob 07:06
Policija

Policija

V zadnjih 24 urah so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali šest prometnih nesreč, eno kaznivo dejanje, eno kršitev javnega reda in miru, tri poškodbe vozil na parkirišču, delovno nesrečo in manjši požar.

Prometne nesreče z gmotno škodo so se zgodile v Murski Soboti, Veščici, Nemčavcih, Radmožancih in Grabonošu. V Tešanovcih pa je voznik traktorja zaradi neupoštevanja prednosti pri zavijanju trčil v kolesarja, ki se je pri tem lažje poškodoval.

Na področju kriminalitete so obravnavali tatvino hlodov v Mačkovcih.

Javni red in mir je bil kršen v zasebnem prostoru v Lokavcih. Kršiteljica se je ob intervenciji policistov pomirila in s kršitvijo prenehala.

Delovna nesreča se je zgodila v podjetju v Odrancih, kjer se je delavec v proizvodnji lažje poškodoval.

Včeraj okrog 19. ure so bili obveščeni o požaru na območju reke Mure med Benico in Petišovci. Ugotovljeno je bilo, da je zagorela trstika na hrvaški strani meje. Požar so pogasili gasilci in tako preprečili, da bi se le-ta razširil.

Danes bo malo več aktivnosti potekalo na cestah na območju policijske postaje Murska Sobota. Policisti bodo namreč izvedli nadzor nad vozniki tovornih vozil, prav tako pa bodo opravljali tudi meritve hitrosti z radarjem.



Več v Črna kronika