74-letni voznik trčil v 32-letnega pešca, ki se je huje poškodoval

74-letni voznik je hotel preprečiti trk zato je zapeljal na nasprotni vozni pas, kjer je trčil v vozilo 29-letnega voznika, kateri je stal z vozilom pred prehodom za pešce. Po trčenju je pešec padel po vozišču in se hudo telesno poškodoval.

Prlekija-on.net, nedelja, 5. maj 2024 ob 08:50
Do trčenja je prišlo na prehodu za pešce

Do trčenja je prišlo na prehodu za pešce

V soboto popoldan, okoli 13.30 ure so bili obveščeni o prometni nesreči s telesnimi poškodbami V Stojncih (občina Markovci), v kateri sta bila udeležena dva osebna avtomobila in pešec. 74-letni voznik osebnega avtomobila se je pripeljal do zaznamovanega prehoda za pešce, kjer je s svojim vozilom trčil v 32-letnega pešca, kateri je na prehodu za pešce prečkal cesto.

74-letni voznik je hotel preprečiti trk zato je zapeljal na nasprotni vozni pas, kjer je trčil v vozilo 29-letnega voznika, kateri je stal z vozilom pred prehodom za pešce. Po trčenju je pešec padel po vozišču in se hudo telesno poškodoval. S kraja prometne nesreče je bil odpeljan z reševalnim vozilom v Splošno bolnišnico Ptuj.

Po pregledu v bolnišnici pešec ni v življenski nevarnosti. Zoper 74-letnega voznika bodo policisti podali kazensko ovadbo na ODT Ptuj zaradi suma storitve kaznivega dejanja.




Več v Črna kronika

Otrok je žal umrl

Otrok padel v jašek in umrl

sobota, 18. maj 2024 ob 08:59
Neznanec je zastrupil dva psa (simbolična fotografija)

Neznanec zastrupil dva psa

sobota, 18. maj 2024 ob 08:14