Enkratna priložnost, da spoznate Prlekijo, vino, kulinariko in naravne lepote

Z Vinobusom boste obiskali vsaj 5 vinarjev, pri vsakem poskusili vsaj štiri vzorce vrhunskih vin in dobrote prleških domačij.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 6. maj 2024 ob 11:31
Vinobus 2023, foto: Nuša Špindler

Vinobus 2023, foto: Nuša Špindler

Ste si kdaj želeli pobližje spoznati Prlekijo, vino, kulinariko, naravne lepote? Sedaj imate priložnost, da vstopite v čarobni svet gričev, vinogradov in prijaznih ljudi.

V ta namen Društvo vinogradnikov in prijateljev vina Ljutomer tudi letos organizira dogodek VINOBUS, in sicer v soboto, 1. junija 2024.

Obiskali boste vsaj 5 vinarjev, pri vsakem poskusili vsaj štiri vzorce vrhunskih vin in dobrote prleških domačij.

Obiskali boste Jeruzalem - čudoviti razgledi na vse strani neba, spoznali sožitje človekovega dela in narave. Vse to tvori harmonijo, ki vas ne bo razočarala.

Za prevoz bodo organizirani manjši avtobusi. Na vsakem bo vodič, ki vam bo še podrobneje opisal našo prleško pokrajino in vam bo tudi na razpolago za vprašanja

Prijavite se čim prej, saj je število mest omejeno

Zaradi lažje organizacije, sprejemajo REZERVACIJE na spodnje kontaktne številke oz. elektronske naslove. Prijavite se čim prej, saj je število omejeno. Cena na osebo je samo 50 €. z organiziranim prevozom. Ko se boste prijavili, vam bodo poslali predračun za plačilo. Vstopnico in račun boste dobili na dan dogodka pred vstopom v bus. Dogodek se bo pričel ob 12.00 na avtobusni postaji v Ljutomeru in bo trajal do cca. 20.00.

Pohitite število mest na minibusu je omejeno.

Za rezervacijo in več informacij lahko pokličete kontaktne številke:

Tjaša 051 241 387
Mišo 041 587 960
vino.ljutomer@gmail.com

Vinobus




Več v Družabno