V Križevcih svojemu namenu predan prvi defibrilator

Rešujmo življenja, vsaka sekunda šteje!

Bianca Žitnik, torek, 27. december 2011 ob 22:594
Prikaz delovanja

Prikaz delovanja

Pod sloganom Rešujmo življenja, vsaka sekunda šteje! bodo v vseh štirih občinskih središčih UE Ljutomer (Križevci, Ljutomer, Razkrižje in Veržej) postopoma namestili javno dostopne avtomatske defibrilatorje.

Svojemu namenu je bil prvi predan defibrilator v Križevcih. Nameščen je v preddverju NLB, sredstva zanj pa so bila zbrana s prostovoljnimi prispevki v sodelovanju z župnijo Križevci.

V Križevcih je ob predaji zbrane najprej nagovoril direktor ZD Ljutomer mag. Tomislav Nemec, za njim pa dr. Ljubica Gašparac, ki je razložila način delovanja defibrilatorja, sledil pa je praktičen prikaz pravilne uporabe. Zadovoljstva ob novi pridobitvi pa v kratkih nagovorih nista skrivala niti župan občine Križevci mag. Branko Belec ter župnik Štefan Vinkovič.

pravični sreda, 28. december 2011 ob 00:47

SUPER !

ČESTITKE ! To ja Ploskač


Čestitke vsem sodelujočim pri projektu. Župniku Štefanu, mag. Tomiju Nemcu, Damjanu Bogdanu in ostalim, ki so zaslužni, da je prvi defibrilator dobil svoje mesto. To ja Ploskač

Sem pa nekako dobil občutek, da tri manjše občine Križevci, Razkrižje in Veržej, bolje sodelujejo z ZD Ljutomer, kot pa velika občina Ljutomer. Mislec

Ne vem zakaj? Mislec

Damjan še posebej čestitke tebi, ker ta projekt z vso zagnanostjo pelješ naprej. To ja



TUNČEK sreda, 28. december 2011 ob 09:53

Vzpodbudno, napredek more iti napre ! Pomežik

Mike666 sreda, 28. december 2011 ob 18:03

Upam ka nikdor nede trebalo nücate,drugače pa držimo pesti ka nedo občine po zajebale takšo dobro idejo in dosega totega cilja.
Či drüga ne de bor praf priša či de mi gdo akumolator crkna na avte, ka si ga s ten vüžgen Haha To ja

kosti28 četrtek, 29. december 2011 ob 11:14

Čestitke akteron pri projekti. Vüpan , ka de tüdi občina Lotmerk spelala toti projekt, samo po mojen bi bilo bojše, ka bi defibrilatore namestili v oddaljenih krajevnih središčih, se v Lotmerki je tak zagotovleno stalni zdravniško dežurstvo.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje