Pri Sv. Juriju ob Ščavnici Večer skečev tokrat dobesedno pod zvezdami

Pri Sv. Juriju ob Ščavnici pripravili Večer skečev

Prlekija-on.net, nedelja, 26. avgust 2012 ob 08:482
Večer skečev

Večer skečev

V petek, 14. avgusta, so člani Ljubiteljskega dramskega društva Sv. Jurij ob Ščavnici že drugič v tem poletju za ljubitelje gledališča pripravili obilo smeha, zabave in dobre volje. Tokrat je bilo vreme organizatorjem, kakor tudi gledalcem, za razliko od prvega poskusa, ko so bili v zadnjem trenutku prisiljeni preseliti dogajanje v Kocbekovo dvorano, naklonjeno in so družno uživali v prijetno toplem večeru.

Domačim gledališčnikom so se tudi na tokratnem »Večeru skečev« pridružili člani Turističnega društva Negova - Sp. Ivanjci z njihovimi »Kokotovimi zdrahami«. Člani Ljubiteljskega dramskega društva pa so uprizorili tri skeče, pod katerimi je kot avtor podpisan  Roman Marič - Pepek z brega, naslovil jih je pa: »Mejna kontrola«, »Pri veseli Prlečki« in »Pepek pri doktori«.

Zadovoljni obiskovalci, ki so dodobra napolnili »letni avditorij« Kulturnega in upravnega središča, so lahko videli in slišali še »Krjavljeve zgodbe« v izvedbi Borisa Kovačiča, »Društveno kroniko«, ki jo je v verzih spisal in jo tudi prebral Franc Jančič in nekaj iz »Pepekovih dogodivščin«, katere je pripovedoval avtor sam. Manjkalo ni niti »frajtonarice«, s katero je prisotne razveseljeval Robert Majerič.

Prijetno druženje, ob koncu katerega so bili zadovoljni in nasmejani vsi udeleženci, je trajalo dobro uro in pol.

TUNČEK nedelja, 26. avgust 2012 ob 18:23

Bravo Pepek ! Jaaa

Pepek z brega nedelja, 26. avgust 2012 ob 21:04

Nasmeh Tunček, bog ploti za pohvole ... samo ti moren itaki nekej rečti ...

Nasmeh Za fse kej se pri Jürji godi v zvezi z Ljubitelskin dramskin drüštvon, smo zaslüžni fsi člani drüštva, ker vsakši doprinese svoj delež v celoto Jaaa Jaaa Jaaa

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje

Ljutomerski oktet ob Niagarskih slapovih

Oktetovci zapeli ob Niagarskih slapovih

nedelja, 19. maj 2024 ob 20:10
Potopisno predavanje o Indiji

Prleka v Indiji

nedelja, 19. maj 2024 ob 08:54