»Nora noč« v Ljutomeru

Dioniz bar Ljutomer je obeležil tretjo obletnico

Nuša Novak, nedelja, 23. september 2012 ob 19:061
Tretja obletnica Dioniz bara

Tretja obletnica Dioniz bara

Mesec september je čas trgatev, jesenskega sonca in brezmejnih užitkov, ob preživljanju prostega časa s prijatelji, ob kozarčku dobre kapljice. Že v času grške mitologije, je Dioniz – bog vina, plodnosti in veselja, poosebljal polnost duha, užitkov in veselja.

S tem namenom, smo se vsi, ki uživamo v zgodnje jesenskih radostih, udeležili 3. obletnice Dioniz bara v Ljutomeru, ki je potekala v soboto, 22. septembra 2012, s pričetkom ob 20. uri. Za vsakega obiskovalca je bila pripravljena pijača dobrodošlice, ki nam je dobesedno pognala kri po žilah. Da smo obiskovalci lažje pili in zdržali vse do poznih jutranjih ur, so organizatorji poskrbeli s slastnimi prigrizki. Glavna senzacija večera, pa so bile sexy hostese, ki so s promocijo Playboy party pijač, ogrevale vse, ki so bili željni zabave, še posebej seveda moško družbo. Zabava je bila popolna in nepozabna, saj  je skrbel za goste dolgo v noč DJ Salex, z odličnimi ritmi najnovejših hitov iz domače in tuje glasbene scene.

TUNČEK četrtek, 27. september 2012 ob 12:38

Fajn je moglo biti . Kul

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno