19. Zobl žur v Mariboru za vse Prleke in Prlečke

V štajerski prestolnici, se je odvijal že tradicionalni 19. Zobl žur

Sara Munda, sreda, 5. december 2012 ob 14:164
19. Zobl žur v Mariboru

19. Zobl žur v Mariboru

Prleški študentski klub se je po odlični Zobl žurki v Ljubljani, preselil v štajersko prestolnico, kjer se je 4. decembra odvijal že tradicionalni 19. Zobl žur za vse Prlečke in Prleke.

Ponovno so napolnili prostore Štuka, kjer so za odlično vzdušje najprej poskrbeli Trkaj & Adam Velić, Erik in Patricija Selan, za njimi pa je za pravo prleško žurko skrbela skupina Mambo Kings. V DJ-prostorih sta zbrane zabavala DJ Tuga in DJ Toni Bozanski.

Ekipa PŠK-ja je pripravila tudi popoldanski program, ko so z veselimi harmonikaši kuhali vino pred Štukom in večerni program, kjer so že tradicionalno izbirali naj Prleka in naj Prlečko.

Kot se za pravi Zobl žur spodobi so pripravili tudi kruhke z zoblom in lükom.

fuckoff sreda, 5. december 2012 ob 15:05

.....za njimi pa je za pravo prleško žurko skrbela skupina Mambo Kings.

dokler bodo na študenstskih žurkah ala Zobl žur, Bujta repa itd. špilali Čuki,Kingstoni, Mambo kings.....,da ne naštevam koga vse vabite.....ne bo revolucije.
Študenti so bili nekoč gonilna sila sprememb, sedaj so to razvajeni froci, ki so jim všeč pesmi kot so Komar, UUU, Pozdrav s planin....sick.....
lp

prleški sreda, 5. december 2012 ob 18:04

res je tudi jaz se zaradi takih GOVEJIH bandov... ne udeležujem ZOBL Žurov ker meni osebno to ni žur kvečjemu praznenje kozarcov z poceni vinom... bi pa se zagotovo udeležil vseh če bi bil program bol pester konec koncov imamo v sloveniji cel kup bandov ki znajo narest pravi bum( niet, big foot.. zmelkow, elvis jackson........).
Vem da bo spet... izgovor da te skupine veliko zaračunajo to sploh nebi bil problem če bi dali karte 2-3 evre dražje tudi za člane...

peace

jozejuz sreda, 5. december 2012 ob 18:15

Hah, mislin ka je študentom zodja briga, kdo špila na totih žurih, glovno da se pije, muzike itak verjetno ne čujejo Nasmeh

TUNČEK sobota, 8. december 2012 ob 19:27

Ploskač Ploskač Ploskač

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno