Pohod ob dnevu Zemlje v vrtcu Stročja vas

Udeležili so se ga tudi nekateri starši in stari starši

Marica Fijavž, sreda, 24. april 2013 ob 23:031
Pohod ob dnevu zemlje v vrtcu Stročja vas

Pohod ob dnevu zemlje v vrtcu Stročja vas

V ponedeljek, 22. aprila, ob dnevu Zemlje, smo v sklopu sodelovanja v Malem sončku, izvedli pohod na bližnje hribe. Udeležili so se ga tudi nekateri starši in stari starši.

Izpred vrtca Stročja vas smo se pohodniki, stari od 2 do cca 60 let, odpravili ob 9. uri. Do gozda Lipnjak nas je pot vodila skupaj, nato pa smo se glede na starost in starostno stopnjo otrok razdruževali. Nazaj proti vrtcu so se obrnili najprej najmlajši, nekoliko pozneje štiri letniki, najstarejši otroci so prehodili najdaljšo triurno pot. V skladu z napori smo imeli na poti krajše postanke, da smo se lahko okrepčali in odžejali ter nato nadaljevali pot.

Otroci so ob zaključku, polni prelepih vtisov spraševali, kdaj bomo podoben pohod ponovili...

Ker sodelovanje v Malem sončku predvideva, da se otroci na drugi izlet podajo sami s svojimi starši, bodo naslednji izlet opravili že med prvomajskimi prazniki, v vrtec pa bodo prinesli le žig z vrha ali fotografijo z izleta.

MILAN četrtek, 25. april 2013 ob 13:18

To ja bor deca grejo nekan v naravo starše pa je malo žmeče spraviti na svetlo.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Najmlajši