Edo Maajka, Klemen Klemen, Matjaž Javšnik in mnogi drugi prihajajo na O.F.A.K. 2013

Festival O.F.A.K. se bo letos odvijal med 2. in 10. avgustom v Ormožu

Prlekija-on.net, sreda, 24. julij 2013 ob 14:09
Program O.F.A.K. 2013

Program O.F.A.K. 2013

Ormož bo v času med 2. in 10. avgustom ponovno zaživel s festivalom O.F.A.K. Letos ga Klub ormoških študentov prireja že peto leto zapored zato so v festivalsko dogajanje vnesli nekaj novosti, načeloma pa bo festival potekal po nekem ustaljenem ritmu, kot leta poprej.

Sprememba, ki se obeta letos, je predvsem podaljšanje festivalske kavarne - OFAKafane! Letos si boste odlično kavo, ki jo v ta namen vsako leto prijazno sponzorira NESCAFÉ® Dolce Gusto® Slovenija, lahko privoščili že od 29. julija in vse do 9. avgusta. Letos se kavarnici obeta tudi čisto novo ročno delano pohištvo, kotiček za najmlajše in bralni kotiček. Vsekakor se v tem času splača obiskati malo grajsko dvorišče. V sklopu festivala pa bo vsak dan ob 10:00 na voljo tudi jutranje razgibavanje z ZUMBO na velikem grajskem dvorišču.

Sam festival se bo pričel v petek, 2. avgusta ob 18ih, s prvim športnim doživetjem v parku. Preizkusili se boste lahko v lokostrelstvu. Športna doživetja v parku se bodo izvajala vsak dan festivala ob 18:00, vsak dan vas bo čakalo drugo doživetje, ki jih je posebej za obiskovalce pripravil Mladinski center Ormož. 2. avgusta zvečer sledi SKA koncert, kjer bodo nastopili Los Explosivos (Mehika), Big Mandrake (Venezuela) in TiNG (Češka). Skozi teden se bodo zvrstili različni dogodki: skate session, impro liga TRIO, akustični koncert s skupino Jamm, stand up večer z Matjažem Javšnikom, na O.F.A.K.-u bo gostoval tudi Grossmannov festival, udeležite se lahko turnirja v odbojki v četrtek ter zabave ob bazenu, ki bo potekala na Letnem kopališču v Ormožu, v petek, 9. 8. od 13:00 naprej. Preizkusili se boste lahko v različnih zabavnih igrah, zaplavali ali pa zgolj uživali ob dobri glasbi. Zvečer se bo zabava nadaljevala za grajskim obzidjem v Ormožu, z zdaj že tradicionalnim dogodkom My House, My Castle, kjer se bodo na odru izmenjali različni slovenski in tuji DJ-i, v Unterhundu pa se boste lahko prvič naplesali ob drum'n'bass ritmih. Festival bosta 10. avgusta zaključila Edo Maajka in Klemen Klemen z gosti, družba pa vas bo zabavala do zgodnjih jutranjih ur.

Več informacij o programu si lahko preberete na spletni strani www.ofak.si, kjer najdete tudi vse informacije o cenah vstopnic in prodajnih mestih. Poudariti je treba tudi, da bo letos ponovno na voljo brezplačno kampiranje za vse obiskovalce O.F.A.K.-a. Prostor za kampiranje se nahaja ob ormoškem ribniku in je le nekaj minut hoje oddaljen od prizorišča, Letnega kopališča, trgovin in picerij.

Vsekakor je festival O.F.A.K. letos ponovno razlog, da se odpravite v Ormož in obiščete raznovrstne dogodke, saj se najde kaj za vsak okus.

Foto: Luka Ploj


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno