Odpoved obiska Cube Goodinga jr. na Grossmannovem festivalu 2008

Grossmann 2008

Prlekija-on.net, četrtek, 14. avgust 2008 ob 12:20

Grossmannov festival filma in vina, ki letos že četrtič poteka v Ljutomeru, je po svojem slovesu segel daleč preko meja Slovenije in se razširil celo v Hollywood. Tako je za festival izvedel tudi hollywoodski zvezdnik Cuba Gooding Jr., ki je s svojo željo po prihodu na naš festival pred nekaj dnevi presenetil in navdušil tudi vso festivalsko ekipo.
39-letni igralec, znan kot dobitnik oskarja za stransko vlogo v filmu Jerry Maguirre, je igral v številnih hollywoodskih uspešnicah, med drugimi Ameriški gangster (American Gangster), Pearl Harbour, Možje časti (Men of honour), Bolje ne bo nikoli (As good as it gets), Instinkt (Instinct).

Igralec je izrazil željo, da bi prišel na projekcijo in promocijo svojega najnovejšega filma Linewatch, ki bi v Ljutomeru doživel evropsko premiero in ga je letos posnel režiser Kevin Bray, s Cubo Goodingom v naslovni vlogi.
Predvsem zaradi zelo kratkoročne najave obiska se igralčev prihod na festival ni ne logistično ne finančno izšel, se pa vsi veselimo njegove želje, da bi Grossmannov festival obiskal naslednje leto, ob predstavitvi novega filma, ki ga bo posnel leta 2009.
Napovedujemo in se veselimo, da bomo z malo sreče oskarjevca Cubo Goodinga v naslednji izdaji festivala srečevali na Ljutomerskih ulicah in da se bo dober glas o festivalu med cineasti različnih vsebin in formatov širil tudi naprej!



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno