Na Jeruzalemu potekal V. Oktober VINOfest

Za obiskovalce so bile najbolj zanimive vinogradniške igre

Prlekija-on.net, sobota, 19. oktober 2013 ob 23:182
Ekipe, ki so sodelovale v vinogradniških igrah

Ekipe, ki so sodelovale v vinogradniških igrah

V soboto, 19. oktobra, se je že od dopoldanskih ur naprej, na Jeruzalemu odvijal V. Oktober VINOfest, kjer so obiskovlaci lahko degustirali odlična prleška vina, uživali ob domačih dobrotah ter si ogledali zanimive vinogradniške igre.

Ob lepem sončnem jesenskem vremenu so se predstavili vinarji P&F, Turistična kmetija Hlebec, Vinogradništvo Kovačič, Vinogradništvo Krainz, Vino Škrget, Vinoreja Kaučič in Turistična kmetija Frank - Ozmec, za glasbo je skrbel ansambel Jeruzalem, poskrbljeno pa je bilo tudi za jedačo ter otroški kotiček.

Za obiskovalce so bile najbolj zanimive vinogradniške igre, kjer se je pet ekip pomerilo v petih spretnostnih igrah. Da je bilo vse skupaj še bolj zanimivo in pestro, je poskrbel Pepek z brega, na koncu pa je slavila ekipa Vino Škrget.

Končni vrstni red iger:
  1. mesto: Vino ŠKRGET
  2. mesto: TKD BABINCI
  3. mesto: KÜNŠTNI PRLEKI
  4. mesto: ČAROVNICE Vinoreja Kaučič
  5. mesto: ŠKEDENJ BAR - KMD

MILAN nedelja, 20. oktober 2013 ob 20:26

To ja bravo organizatorji,zelo lepo druženje z veliko sneha.Ekipe so bile zanimive in usklajene normalno da je bilo nekaj nekaj nesretnosti kar je dalo še večdobrega vzdušja.Žalostno da je tako malo obiskovalcev,pridružujem se mnenju enega od obiskovalcev ki j To ja dejal da bi bilo potrebno ugasniti računalnike in televizijo vsem ki doma čepijoin samo jamrajo.

Dejan ponedeljek, 21. oktober 2013 ob 21:54

Ja tak to je na žalost. Počokejmo še por mescov, pa bodo vse prireditve pune enih "kandidatov" Hihihi

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno