Sveta maša na Starem trgu v Ljutomeru

Sveto mašo je daroval novomašnik Zoran Car

Nuša Novak, četrtek, 31. julij 2014 ob 23:201
Sveta maša v Ljutomeru

Sveta maša v Ljutomeru

V soboto, 26. julija, je na Starem trgu v Ljutomeru, v večernih urah, pod krošnjami lipovih dreves, skozi katere so se vili prečudoviti sončni žarki, potekala sveta maša, ki jo je daroval novomašnik Zoran Car.

Pri sveti maši na prostem, katere so se udeležili verniki iz naše župnije, sta somaševala tudi župnik in dekan Andrej Zrim ter župnik v pokoju in častni kanonik Martin Panič.

Po končani sveti maši je sledila še pogostitev ter medsebojno druženje ob prijazni besedi.

Legionar ponedeljek, 4. avgust 2014 ob 14:02

Nima smisla pisati istega komentarja, kot pri sorodni temi o novomašniku. Spet je videt v prvih vrstah osebe, katerim nebeški ključar verjetno ne bo kar tako odprl vrat nebeškega raja. Zloba Vsaj nekaterim izmed njih ne. Ali drugače povedano - delaj tako, kakor uči vera. Če pa tako ne delaš in ne živiš tudi v vsakdanjem življenju, pa se na kaži v prvih vrstah cerkvenih klopi. A-A Vsi smo grešniki, pravi Sveto pismo. Vendar me zanima, če se nekateri izmed teh ljudi tudi spovedo za svoje grehe!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje