Policija za informacijo o Časarju ponuja denarno nagrado

Policija poziva javnost za pridobitev informacij, ki bi pripomogle k izsleditvi obsojenca Roberta Časarja, ki je svoje zadnje prebivališče imel prijavljeno v Lendavskih goricah

Prlekija-on.net, torek, 2. december 2014 ob 14:221
Robert Časar na spletni strani Interpola

Robert Časar na spletni strani Interpola

Policija poziva vse, ki imajo kakršnekoli informacije, ki bi lahko pomagale pri izsleditvi in prijetju obsojenca Roberta Časarja, rojenega 1961, da jih posredujejo policiji. Imenovani se po zaključenem sodnem postopku in izreku kazni zapora ni zglasil na prestajanje zaporne kazni.

Okrožno sodišče v Kopru je zato izdalo odredbo za razpis tiralice, sklep o odreditvi pripora ter Evropski nalog za prijetje in predajo. Prav tako je zoper omenjenega razpisana mednarodna tiralica. Njegovo čimprejšnje prijetje  je ključnega pomena za pravočasen in ustrezen zaključek kazenske zadeve.

Policija bo vsako pridobljeno informacijo, ki bo pripomogla k izsleditvi in prijetju obsojenca, denarno nagradila, višina nagrade pa bo odvisna od koristnosti same informacije in okoliščin, v katerih bo posredovana.

Informacije o iskani osebi lahko Policiji posredujete na anonimno telefonsko številko 080 1200, na interventno telefonsko številko Policije 113 ali preko spletnega portala Policije preko te povezave.


Več v Črna kronika