OK Radenci - OK Mislinja 3:0

Zmaga v treh nizih v poldrugi uri (25:18, 25:15 in 25:20)

Filip Matko, ponedeljek, 19. januar 2015 ob 09:43
OK Radenci - OK Mislinja

OK Radenci - OK Mislinja

V veliki športni dvorani Radenci je bila v soboto, 17. januarja, s pričetkom ob 19. uri, tekma 10. kroga 3. državne odbojkarske lige med domačo ekipo Odbojkarskega kluba Radenci ter gostujočo ekipo Odbojkarskega kluba Mislinja iz Mislinje.

Ekipa domačega kluba je v poldrugi uri, po treh dobljenih nizih (25:18, 25:15 in 25:20) slavila zmago s 3:0 ter se v miru pripravlja na tekmo 11. kroga, to soboto, 24. januarja, zopet v domači dvorani, pred domačim občinstvom. V goste pride ekipa Odbojkarskega kluba GOKOP Fram.

Tekmo 10. kroga v Radencih je sodila sodniška trojka: Andrej Šiftar (Murska Sobota), Jernej Koštric (Beltinci) in Davorin Čeleš (Črenšovci). Za ekipo OK Radenci, pod vodstvom trenerja Bogdana Mariča, so igrali: prva šesterica Jernej Borlinič, Gregor Felkar, Uroš Gumilar, Bogdan Marič, Miha Šavel in Nik Škrjanec, kot libero pa Miha Gabrijelčič. Ostali igralci: Luka Mihalič, Matej Miličevič, Nejc Novak, Mitja Pečnik in Gregor Šemen. Za ekipo OK Mislinja iz Mislinje, pod vodstvom trenerja Urbana Odarja, so igrali: prva šesterica Miha Jordan, Bine Oder, Jan Oder, Luka Plevnik, Tilen Šlogar in Sašo Štaleker, kot libero pa Lovro Miklašič. Ostali igralci: Polovšek, Pušnik in Vovk.

Tekmo 10. kroga 3. državne odbojkarske lige v Radencih so omogočili: Občina Radenci, Radenska Radenci, Gostišče Larmonia Spodnja Ložnica pri Slovenski Bistrici, Servis - trgovina Geder Podgrad, Zavarovalnica Maribor, Erinox Radenci in Otomar Radenci.


Več v Šport