Rokometaši Arcont Radgone dobro začeli drugi del prvenstva

Arcont Radgona – Radovljica 34:22 (14:6)

Branko Košti, ponedeljek, 9. februar 2015 ob 09:52
Arcont Radgona

Arcont Radgona

S tekmami 11. kroga se je začel spomladanski del prvenstva v 2. SRL. Ekipa Arcont Radgone, ki je jeseni zasedla predzadnje (9.) mesto na lestvici, je gostila Radovljico in se ji z visoko zmago oddolžila za poraz (21:29) v prvem delu tekmovanja. Radgončani so že v prvem polčasu rešili vse dvome o zmagovalcu, saj so z zavzeto igro v obrambi gostom z Gorenjske omogočili vsega šest zadetkov. Razigrani so bili tudi v napadu, kjer so fantje zadevali iz vseh mogočih položajev. V drugem polčasu so priložnost za igro lahko dobili tudi rezervisti in domačini so se na koncu zasluženo veselili novih dveh točk.

Strelci za Arcont Radgono so bili: Darko Zorko 9, Gregor Gregorec 5, David Ketiš in Sašo Vrečar po 4, Matevž Žunič, Martin Šijanec in Aljaž Žunič po 3, Matevž Kresnik, Matic Štumpfl in Dejan Ščuri po 1. Še so nastopili: Blaž Bratkovič, Jure Lešnik, Matej Ivanek, Žan Valpatič, Klemen Krajnc in Jernej Kramberger. Vodja moštva: Franc Jeklar, trener: Kristjan Ladič, pomočnik trenerja: Marko Lebar, predstavnik kluba: Borut Vereš.

V naslednjem krogu Arcont Radgona gostuje v Ljubljani, pri Krim-Olimpiji, ki je v letošnji sezoni edini poraz doživela proti Radgončanom v Radencih in je kot takšna na čelu lestvice.

Arcont Radgona – Radovljica 34:22 (14:6)


Več v Šport