Brez vozniškega dovoljenja in vinjen z osebnim vozilom zletel s ceste

Voznik osebnega avtomobila je zaradi neprilagojene hitrosti in vinjenosti zapeljal na desno bankino, ter nato drsel čez vozišče v levo in trčil v drevo ob cesti

Prlekija-on.net, nedelja, 31. maj 2015 ob 08:59

Prometna nesreča v Logarovcih

V soboto, 30. maja, okrog 12.30, se je v Logarovcih zgodila prometna nesreča, kjer je voznik z vozilom zapeljal s ceste. Gasilci PGD Ljutomer so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator, pomagali pri prenosu poškodovanca in očistili kraj nesreče.

Pri tem je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti in vinjenosti zapeljal na desno bankino, ter nato drsel čez vozišče v levo in trčil v drevo ob cesti. Po trčenju se je vozilo prevrnilo na streho. Voznik je bil z reševalnim vozilom odpeljan v bolnišnico, kjer je bilo ugotovljeno, da je utrpel lažje telesne poškodbe. Ker je bilo med postopkom ugotovljeno, da je voznik vozil vozilo brez veljavnega vozniškega dovoljenja, je bilo vozilo zaseženo in z avtovleko odpeljano v hrambo k sodnemu izvršitelju.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Črna kronika