V Ljutomeru slovesno prižgali lučke in odprli drsališče

Na odprtju drsališča je na ledeni ploskvi nastopila drsalna skupina Lucky Lookers on Ice, čarobno vzdušje prihajajočih praznikov pa je bilo pričarano še s slavnostnim prižigom prazničnih lučk

Prlekija-on.net, petek, 4. december 2015 ob 20:28

Odprtje drsališča in prižig lučk

V petek, 4. decembra, so v Ljutomeru slovesno prižgali praznične lučke ter odprli drsališče, ki bo drugo leto skrbelo za dodatno praznično ponudbo sredi Glavnega trga v Ljutomeru.

Mobilno drsališče v Ljutomeru je v sodelovanju z Občino Ljutomer in Krajevno skupnostjo Ljutomer postavilo podjetje Lucky Luka d.o.o., ki je vodilno slovensko podjetje na področju drsanja, rolanja, animacijskih programov in izvajanja celovitih projektov mobilnih drsališč. Letos je drsališče večje, kot lani ter je tudi pomaknjeno bolj proti središču samega trga in v center dogajanja.

Na odprtju drsališča sta na ledeni ploskvi nastopila drsalna skupina Lucky Lookers on Ice, čarobno vzdušje prihajajočih praznikov pa je bilo pričarano še s slavnostnim prižigom prazničnih lučk, ki so se se prižgale z odštevanjem županje Občine Ljutomer, mag. Olge Karba in vseh zbranih.

Bogat animacijski program na drsališču bo v času novoletnih počitnic še popestren. Vsi, ki bi želeli počitnice preživeti čim bolj aktivno, boste imeli možnost obiskovati tudi šolo drsanja in hokeja, pri samem obratovanju drsališča pa lahko sodelujejo vsi. Več o tem smo pisali že tukaj.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno