V Ljutomeru se je odvrtel letošnji Mavrični vrtiljak

S pesmijo in plesom se je predstavilo preko 150 otrok iz vrtcev Cezanjevci, Cven, Mala Nedelja, Stročja vas, Razkrižje, Križevci, Ljutomer in Veržej

Prlekija-on.net, petek, 21. april 2017 ob 09:59
Mavrični vrtiljak

Mavrični vrtiljak

V četrtek, 20. aprila 2017 se je odvrtel tudi letošnji že tradicionalni Mavrični vrtiljak. Prireditev je potekala v dvorani ŠIC v Ljutomeru v organizaciji Občinskega društva prijateljev mladine Ljutomer in v soorganizaciji z Vrtcem Veržej. Prireditev je stroškovno podprla tudi Občina Ljutomer.

S pesmijo in plesom nas je 8 skupin in preko 150 otrok iz vrtcev Cezanjevci, Cven, Mala Nedelja, Stročja vas, Razkrižje, Križevci, Ljutomer in Veržej popeljalo v svoj, otroški svet, ki je tako pisan, igriv in zanimiv, kot je mavrica na nebu.

Otroci so nas pod mentorstvom vzgojiteljic s svojo sproščenostjo, neposrednostjo in z iskrivostjo prepričali, da je lahko svet lep, pisan in bogat, le uzreti in zavrteti se moramo naokrog kot na pravem vrtiljaku.

Vrtec Veržej


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Najmlajši