V stanovanju ponovno najdena mrtva oseba, tretja v zadnjih dveh tednih na Ormoškem

Gasilci PGD Ormož so s tehničnim posegom odprli vrata hiše v Lešnici, v kateri je bila mrtva oseba

Prlekija-on.net, petek, 6. oktober 2017 ob 18:35
Gasilci PGD Ormož so s tehničnim posegom odprli vrata hiše

Gasilci PGD Ormož so s tehničnim posegom odprli vrata hiše

V petek, 6. oktobra, ob 16.07 so v Lešnici, občina Ormož, gasilci PGD Ormož s tehničnim posegom odprli vrata hiše, v kateri je bila mrtva oseba. Vzrok smrti osebe in ostale podrobnosti trenutno niso znane, več bo znanega naslednji teden.

To je že tretja mrtva oseba na Ormoškem, ki so jo v stanovanju našli v zadnjih dveh tednih. Konec septembra so mrtvo osebo našli v stanovanju v Litmerku, ko je policiste delodajalec obvestil, da pogreša osebo, ki ni prišla na delo in se boji, da se ji ni kaj pripetilo. Po preverjanju okoliščin so skupaj z gasilci nasilno vstopili v stanovanje in s pomočjo zdravnika ugotovili, da je oseba umrla naravne smrti.

Prejšnji teden pa je policijo občanka iz naselja Grabe obvestila, da se soseda ne odziva na njene klice in zvonjenje. Skupaj z gasilci PGD Središče ob Dravi je bil opravljen vstop v objekt, kjer pa najdena oseba žal ni več kazala znakov življenja. Na kraju je bila tudi ekipa iz Zdravstvenega doma Ormož, ki je potrdila smrt.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Črna kronika