Na Kapeli pripravili tekmovanje v smučarskih skokih

Poleg smučanja, so letos na smučišču Madona di Kapela pripravili še tekmovanje v smučarskih skokih

Prlekija-on.net, nedelja, 4. marec 2018 ob 18:47

Smučarski skoki na Kapeli

V soboto, 3. marca, so na kapelskem smučišču, ki mu domačini pravijo Madona di Kapela pripravili tekmovanje v smučarskih skokih, ki so ga organizirali člani nogometnega kluba Kapela in drugi prostovoljci. Letošnja zima je sicer radodarna s snegom in nizkimi temperaturami, tako da so smučišče spet usposobili po 15. letih.

Zanimiv dogodek, ki jih to zimo v Prlekiji ne manjka, je privabil številne zimske navdušence in gledalce. Prvo mesto v skokih je zasedel Boštjan Matjašič (ŠD Polenšak), drugo mesto David Kvar (ŠD Polenšak), tretje pa Sandi Mulec (ŠD NK Kapela). Več o tekmovanju pa v spodnjem videu.

Na smučišču so sicer letos usposobili že odpisan teptalec in se potrudili narediti celo improvizirano vlečnico, ki jo poganja kar traktor Zetor s pomočjo škripcev, jeklenic in avtomobilske felne. Dokler je sneg na smučišče vabijo smučarje, sankače, ... saj je uporaba brezplačna. Poskrbijo tudi za pijačo in jedačo.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport