Olga Karba za konec obiskala Ljutomer

Mag. Olga Karba, je v preteklih dneh obiskala vseh devet krajevnih skupnosti občine Ljutomer

Dejan Razlag, ponedeljek, 4. oktober 2010 ob 23:239
Olga Karba

Olga Karba

Neodvisna kandidatka za županjo občine Ljutomer mag. Olga Karba, je v preteklih dneh obiskala vseh devet krajevnih skupnosti občine Ljutomer. Danes je srečanja s krajani zaključila v Ljutomeru v Kulturnem domu, kjer so občani in občanke lahko prisluhnili njeni viziji vodenja občine in njenim ljutomerskim razvojnim partnerjem, ki jo pri tem podpirajo.

Olga se med drugim zavzema za profesionalno delovanje občinskih uradnikov, ki morajo biti učinkovit servis občank in občanov ter da mora občina delovati v dobro njim, saj je na prvem mestu človek.

Po predstavitvi programa so tudi obiskovalci imeli priložnost, da zastavijo vprašanja iz katerih je bilo razvidno, da marsikateri občan in občanka ni zadovoljen s trenutnim stanjem in da si želijo sprememb na bolje.

Olga Karba ima podporo strank in list: LDS, NSi, SDS, Zares, Zelena koalicija, Mlada Prlekija in Mi smo prava lista.

Legionar torek, 5. oktober 2010 ob 07:37

Vsej ven koga bon volja. Nikdor tistega, kerega SDS-ovci podpirajo. Zloba Taka še mi samo Vencelj pa Jürša ostoneta.

Almanah torek, 5. oktober 2010 ob 09:34

če je to tvoj edini argument...da ne daš osebi niti možnosti da ti predstavi program.....ne pa npr. nestrinjanje s programom , ali slaba osebnost..slab pristop...potem se mi ne zdi glih to nekak močen argument.
v Lotmerškem razvojnem partnerstvi je od vseh strank nekaj notri...ne samo od SDS.

Maš pa vso pravico tak razmišljati...a sen te meja za bolj resnega...

markos torek, 5. oktober 2010 ob 13:57

Legionar, glede tvojega prepričanja, da neboš nikdar volja tistega, ki ga SDS podpira. Prav, to je tvoja odločitev, čeprav tu nima nobene veze SDS, kot stranka, ampak lidje ki podpirajo Olgo Karba. To pa so dobri lidje, ki so se odločili za provo rešitev v LOTMERKI!!!

sončnica torek, 5. oktober 2010 ob 15:06

Se strinjan z Almanahon, pa Markoson. Legionar očitno si ne bija v kinodovorani, si meja kandidatko možnost kaj pitati ali pa kaj izpostaviti javno kaj te moti....Zavolo takših, ki samo brukajo, pa nič ne naredijo smo tu gi smo. Te pa naredi nekaj som, le si vupleš! Če pa si bija tan, te pa si slabo prešteja kere stranke jo fse podpirajo - neje samo SDS, ki te teko moti...No pa oočitno te nesi postava nobenega vprašoja za tan sedeče.... Vudri

Legionar torek, 5. oktober 2010 ob 15:51

Sončnica, vprašanje za kandidate, ti se tiča izgradnje vrteca, je moje. Sen pa tü lepo napisa, zakej Olge nen volja, pa man do tega vso pravico. Tüdi vi mate razloge, zakej nete volili Jürše ali pa Venclja, je ne tak? Jaz je pač nen volja iz napisanega razloga, zaradi svojih načel. SDS je ena od strank, ki zagovorja stvari, kerih jaz ne in držin se pač svojih načel.

Kapa se programov tiče pa je tak: program lehko spišen tüdi jaz, malo težje pa ga je potli uresničüvati. Jürše tüdi glih niman preveč rad, samo je pa v toten cejti nekej nareda in ker provi, ka por projektov še misli uresničiti, si mislin ka bi bilo prav, ka mo domo možnost, hkrati pa tüdi obvezo. Sen bija zadosti jasen? Pomežik

Lenny torek, 5. oktober 2010 ob 17:24

@Legionar:

Se strinjan glede tvoje pravice, voliti koga ti paše, tudi to, ka iz principa koga neš. Tudi glede programof se strinjan. Papir fse prenese.

Nen se strinja, glede priložnost in obveze za Franceka. Sicer sen že napisa okoli tega ogromo, či pa na krotko poven ... zadosti je bilo 4 leta, še 4 de preveč, ki posledice načina jegovega dela so že hude,če pomislin kak bode še po dodatnih 4-ih letih, pa me je že fejst stroh za Lotmerško opčino.

Moje načelo je, ka če nemaš dobre alternative podperi vsej tisto, ki je nejmeje slaba.

karantanija torek, 5. oktober 2010 ob 19:54

Jas se nebi rat sprovla na osebno raven kerega od mojeh predhodnikof, kere komentirajo gdo de kerega volja, pa zakej ga nede, pa kera stranka mu je anti. Mene osebno za stranke zaboili ........c, glovno mi je, ka de Olga dobila mandat. Sej je zodje cejt, ka de rešela naš ftoplajoče čun, kere že en lep cejta nema kapitana. On je že dugo pret doj stopa, pa se z jahtoj pela, za folk pa mu je itak fseeno. Glovno ka je on preživja in ka de se še dale lepo meja s svojeme kampanjone. Fest provejo, ka mo ova stora teta gore z brega veko potporo dovle, ka slabotnen pa ostarelen liden guči, nej volejo za jega drgače nedo mele penzej. Pa to nemreš vervate, kej fse delajo tote Juršove vojačeke Strelec

Tak sen ale meja čute, ka se je po Lotmerke gučalo.

Legionar torek, 5. oktober 2010 ob 20:34

Jaz ne ven, zakej nebi smeli povedati, zakej koga bomo ali pa zakej koga nemo volili! Či eni gučite, zakej nete volili Franceka, te venda eni lehko povemo, zakej nemo volili koga drügega, či je ne tak? Dokič vse ostaja v mejah enega normalnega guča, tečas ne ven, ke bi lehko blo narobe v zvezi s ten!
Ke pa se tiče Francekove propagande: un pač tak nabira volilce, zej pa či je to protizakonito, te pa ne ven. Či je, tepa ga pač nej nešče prijovi. Dokič to nede nišče nareda, de vse vküper ostalo samo pri guči.

sončnica torek, 5. oktober 2010 ob 20:49

Lenny Ploskač . Legionar resen ma vsakši po svoji presoji pravico voliti in se tudi odločiti. To je tüdi moje mnenje. Kar se tiče strank, nesen v nobene pa niti ne mislin biti nigdor. Me je pa zanimalo kak Lotmeržanarko kaj mo za povedati gospa Olga. Nikših lažnih oblüb je ni dovala, ampak je realno povedala kak je situacija. Jürša je vsakega občona zaduža za 700 evrof /to je že za nekoga 1,5 ploče Mislec /!!! On pa provi ka samo za cca. slabih 200 evrof... Te pa se pitan.....Vervlen ji, ka znon ka ma fpogled v tote evidence, pa ka se razmi, če dela že neven kelko let v občinski upravi. Za vrtec pa je tüdi rekla, ka ga treba nareti energetsko varčnega, ve se je pogovorjala z g. Pušenjak. In že to se mi zdi vredi ka je šla do takših lidi osebno ka ji povejo kaj ki treba nareti. Moje mnenje.
G. Špindler je glede projektov, ki jih je moga do konca spelati Jürša je tüdi poveda. Poveda pa je tüdi kaj je ne nareda npr. vodovod za del Radomerščaka, mislin ka tudi Cubra- v glovnen za tote vasi ki majo zaj vodo iz Ormoža, pa so bili penezi za to.... Mislec Nekaj projektov je resen nareda, s ten pa tüdi občino pa nos fajn zaduža.Je meja priliko, zaj pa naj pokože še keri drugi kak de nas vün potegna iz tega. Kak poslonec je tüdi bija zlo tiho, pa je meja ogromno možnosti ka kaj reče Zloba

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Politika